DERDIYOOOKKK nefret ediyorum o adamdan

erman demiş kimaterazzi,sarbi.ballack
Materazziye deme hocam 
Sarbi Hasan Şaş Şaban dan nefret ediyorum
Dünyada dersek
Ballack Zidane Beckham ı sevmem
Ayhan
Hasan Sas
Üzülmez
Toraman
Sergen
Sükür
daha bilmiyorum kimler var...
Hasan sas lıstenın ılk basında gelır,sonra Sabrı ve sonada Drogba londrada oynanan macta macın son dakıkasında topu bıze gec attı surdu surdu sona attı ondan sonra Nefret edıorum oNdan
aaa Bakıyıde unutum Bakı mercıme Futbolu bıraksın!
derdiyok derdiyok derdiyok
almanyali_sheqer_qiz demiş kiderdiyok derdiyok derdiyok
Bence Cok II bır Insan Fenerbahcemızde gormek ısterdım ılerıde
FoTs1s demiş kialmanyali_sheqer_qiz demiş kiderdiyok derdiyok derdiyok
Bence Cok II bır Insan Fenerbahcemızde gormek ısterdım ılerıde
türkiye macinda hareketlerini görmedin herhalde :S
Sonucta o mılletın takımın formasını gıyıyor Bende olsam elımden gelenı yapardım!
FoTs1s demiş kiSonucta o mılletın takımın formasını gıyıyor Bende olsam elımden gelenı yapardım!
cocuk atamadik kaybetik diye kafayi yiyordu insan sevinirde sevinmese bilee bu kadar abartmazdi yenildikleri icin:S h.yakin mesela onun kadar üzülmedi o derdiyok varya tam s*****
Bende olsam uzulurdum.Sonucta dunya fıtrınınde daha fazla gorunmuycek! Kupa heycanı erken bıtcek! ne dıyım
Hakan Sukur
Rivaldo
Rooney
Beckham
Lampard
Tanju
Servet
Gökhan Zan
devami gelecek......
almanyali_sheqer_qiz demiş kiFoTs1s demiş kiSonucta o mılletın takımın formasını gıyıyor Bende olsam elımden gelenı yapardım!
cocuk atamadik kaybetik diye kafayi yiyordu insan sevinirde sevinmese bilee bu kadar abartmazdi yenildikleri icin:S h.yakin mesela onun kadar üzülmedi o derdiyok varya tam s*****
şimdi o çocuktan Türkiye için üzülmesini bekleyemezsin çünkü her türlü Türk özelliklerini kaybetmiş (bunda biraz ailesinin de payı var) tamamen İsviçreli olmuş ne anlayacak bizim yaşadıklarımızdan salla gitsin
FoTs1s demiş kiBende olsam uzulurdum.Sonucta dunya fıtrınınde daha fazla gorunmuycek! Kupa heycanı erken bıtcek! ne dıyım
hocam üzülürsen sonra çıkıp ben ay-yıldızlı formayı giymeliydim demeyeceksin tükürdüğünü yalamayacaksın benim kızdığım İsviçreli olması değil kendide bilmiyor Türk mü İsviçreli mi olduğunu? Ama bu saatten sonra çıkıp ben Türküm diye kimseyi kandırmayacak Aurelio daha Türk
arkadaşlar unutmayın avrupada osmanlı dan gelen bir Türk düşmanlığı var ve bu politikada
oralardaki türkleri Türk düşmanı yapmak da var ben Bulgaristan doğumluyum çok ii bilirim bunları
haklısın hocam biz aslen Yemenliyiz yani dedemler orada doğmuş falan arap geleneğini sürdürmemek için dedem elinden geleni yapmış unutturmaya çalışmış öğretmemiş çocuklarına,torunlarına hiç birşey.Çünkü o zamanlar Osmanlı Yemen'e de sahipti ve dedemler kendilerine Türk demişlerdi bir kere. Benliğimizi korumalıyız koruyamayan gençler mutlaka olacaktır ama dediğim gibi bu kendinden çok ailesinin hatasıdır neyse esas konuya dönelim