İğrenç Gs'nin diye söylemiyorum Hakkatten iğrenç
KrAlEx_26 demiş kiİğrenç Gs'nin diye söylemiyorum Hakkatten iğrenç
igrenc takıma igrenc forma...tencere kapak olmuslar

Allahım turuncu ne ya çingene pembesi falan olsaydı bari
biz salak salak mavi forma yapıyosak bu iğrenç formayı eleştirme hakkımızda yok bana göre. ha derseniz 2si kıyaslanmaz bile bizimkinin eli yüzü daha düzgün haklısınız ama 2side fena bana göre. umarım bu sene aynı hatayı yapmaz bizimkiler.
MeTaL demiş kibiz salak salak mavi forma yapıyosak bu iğrenç formayı eleştirme hakkımızda yok bana göre. ha derseniz 2si kıyaslanmaz bile bizimkinin eli yüzü daha düzgün haklısınız ama 2side fena bana göre. umarım bu sene aynı hatayı yapmaz bizimkiler.
ya niye öyle diyorsun turkuaz bence anlamlı bir renk sonucta osmalı devletınden dunyaya yayılmıs barcanın arsenalın sarı forma yaptıgını goz onune alırsak turkuaz cok mantılkı
erman demiş kiMeTaL demiş kibiz salak salak mavi forma yapıyosak bu iğrenç formayı eleştirme hakkımızda yok bana göre. ha derseniz 2si kıyaslanmaz bile bizimkinin eli yüzü daha düzgün haklısınız ama 2side fena bana göre. umarım bu sene aynı hatayı yapmaz bizimkiler.
ya niye öyle diyorsun turkuaz bence anlamlı bir renk sonucta osmalı devletınden dunyaya yayılmıs barcanın arsenalın sarı forma yaptıgını goz onune alırsak turkuaz cok mantılkı
o zaman takımların renkleri niye var ki? herkes kafasına göre yapsın bi şeyler. hatta her sene farklı renkler, farklı tonlar denensin.
MeTaL demiş kierman demiş kiMeTaL demiş kibiz salak salak mavi forma yapıyosak bu iğrenç formayı eleştirme hakkımızda yok bana göre. ha derseniz 2si kıyaslanmaz bile bizimkinin eli yüzü daha düzgün haklısınız ama 2side fena bana göre. umarım bu sene aynı hatayı yapmaz bizimkiler.
o zaman takımların renkleri niye var ki? herkes kafasına göre yapsın bi şeyler. hatta her sene farklı renkler, farklı tonlar denensin.
zaten bızım renklerımızın bulundugu ıkı tane forma var farklı formaların cıkması hem tıcarı acıdan fayda saglar hemde göze hos gelen goruntuler olusturur...
herkes kafasına gore yapsın demıyorum zaten her takımın kenıd renklerını olusturan 1 veya 2 forması olur bunlar hıcbırzaman degısmez ama cokta alakasız renler olmamak sartıyla bır forma cıkması guzel olur ornek:bızım 100 yılımızda yaptıgımız gri forma cok hos bır formaydı ama alakasız bunu elestırırsen katılırım veya bjk nın kırmızı forması...
ama turkuaz gayet guzel lacivert,mavi...bu tonlarda bir forma
İlteriş demiş kierman demiş ki
Allahım turuncu ne ya çingene pembesi falan olsaydı bari
Trabzondan çalmışlar 
Hatırladığıma göre taraftar o rengi istemiyordu.Kaldırıldı o renk çoktan sanırım