FenerbahceWorld Forumları

Tam Versiyon: Erman ile cok özel
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Uzun süre bizden uzakti. Ama artik geri döndü ve eski erman gibi devam ediyor. Erman ile röportajimiz iste böyle gerceklesti:

"Yeni gelecek Teknik Direktör ile sistemimiz de degisecek"
"Emre'ye destek vermek zorundayiz. Sonucta bizim menfatlerimiz icin mücadele edecek"
"Bilgisayarimi 3 sey icin kullanirim: Fenerbahceworld, MSN ve GTA San Andreas icin"
"Her Spor daliyla ilgilenirim"
"Anne Babam 1 ay boyunca evde olmazsa hep alem yaparim"

Ali: Bu röportaji yapmak istedigin icin ve beni kabul ettigin icin tesekkürler erman. Nasilsin su an?
erman: rica edrım nedemek,ne iyi nede kotuyum karmasık duygular ıcındeyım yarın öss oldugu ıcın ıdare eder diyelim

Ali: Fenerbahçe'de en sevdigin oyuncu kimdir?
erman: ayrım yapmak istemiyorum ama egolarıma hakim olamayıp alex diyecegım

Ali: Buna ek olarak her zaman Fenerbahçe tarihine damga vurmus eski futbolculari sorarim röportajlarimda. Bu sefer Pierre Van Hooijdonk'u soruyum. Fenerbahçe'de Van Hooijdonk dönemi nasil gecti?
erman: harıkaydı hooijdok tek kelımeyle muhtesem bır futbolcuydu Fenerbahçe ıcın daha katkıları olabılırdı ama bılındık herzamankı sebeplerden dolayı gıtmek zorunda kaldı hala fenerbahceden kopmamasıda benı mutlu edıyor ayrıca hooijdonk donemınde Fenerbahçe son kez gelmıstı adanaya oyuzden ayrı bır yerı var

Ali: Fenerbahçe'nin gelecek sezon icin transfer calismalari sürüyor. Gelecek hafta aciklamalar olacakmis. Sen kimleri bekliyorsun?
erman: yenı t.direktorde geleegı ıcın oyun sıtılı degısecek oyuzden karar veremıyorum ama zico kalsaydı alacagımız turkun fatıh tekke olmasını ısterdım ziconun oyun stılıne o fatıh tekke uyabılır... yenı t.direktor kim ve oyun stili nasıl olacak bılmedıgım ıcın kararsızım ama azız baskan yıne bır yıldız alır takıma

Ali: Emre Belözoglu artik Fenerbahceli oldu. Hep destek tam destek sürecek mi?
erman: tabiki fenerbahceye hep destek tam destegımız surecek artık Fenerbahçe formasını gıydıgıne gore emrede onada destek vermek zorundayız sonucta artık bızım menfaatlerımız ıcın calısacak

Ali: Biraz Fenerbahçe'den uzaklasalim. Sosyal sorularimiza yönelelim. Uzun bir aradan sonra forum'a geri döndün. En aftik üye sendin eskiden. Bizi özledin mi?
erman: tabiki özledim forum bırcok kez hack yedı msjlar sılındı veya bazı aksılıklerden dolayı majlar ve uyelıkler gıttı ben ve bırkac arkadas kopmadık forumdan bu gunlere geldık samımıyet arttıkca tabı dahada guzellestı forum ortamı bende gercekten cok ozledm sızı ve forum aama artık yıne bırlıkteyız neguzel

Ali: Fenerbahceworld'e gelmedigin zamanlar nerelerde takilirsin? (sanal ortamda)
erman: youtube vardı takıldıgım ama kapandıgı ıcın yalan oldu...itiraf.com a girerdim gecen sene artık onada gırmıyorum zaten pc yi 3 şey için kullanıyorum fbw,msn,gta sa... eskıden yıne bıkac forumda uyleıklerım vardı ama sadece fenerbahceworld de kalıcı oldum

Ali: Milli Takimimiz Avrupa Sampiyonasinda nerelere kadar gider?
erman: ceklerı yenebılırmıyız kararsızım ama gruptan cıkıp elenecegız gıbıme gelıyor

Ali: Futbol'dan sonra hangi Spor dalina en cok ilgiyi gösteriyorsun?
erman: her spor dalıyla ılgılenırım ama daha cok basketbol

Ali: 1 ay boyunca Anne Baban ve kiz kardesin ev'de olmazsa ne yapardin evinde?
erman: vayyy öldürücü soru cok isterim boyle birşeyin gerceklesmesını alem yaparım

Ali: Cok Süper. Cok bilgi aldik senden erman. Röportaj icin tekrar tesekkrüler
erman: rica edrım ben tsk ederım

ALi USTA

[Resim: 60lkermangf3.jpg]

[Resim: ermansigarajp4.jpg]
ali sende potansıyel bır gazetecılık var turk medyasının senı kesfetmesını beklıyoruz 122
Alıntı:Ali: 1 ay boyunca Anne Baban ve kiz kardesin ev'de olmazsa ne yapardin evinde?
erman: vayyy öldürücü soru cok isterim boyle birşeyin gerceklesmesını alem yaparım

Harika!Kesinlikle kafalar aynı.Ya zaten adam adanalı rakı içecek tabi Wink
Sefa demiş ki
Alıntı:Ali: 1 ay boyunca Anne Baban ve kiz kardesin ev'de olmazsa ne yapardin evinde?

Harika!Kesinlikle kafalar aynı.Ya zaten adam adanalı rakı içecek tabi Wink

tabi la aslan sütü içerük aslan g... s...34
Adanalıyık Allah'ın adamıyık..! Big Grin
Referans URL