FenerbahceWorld Forumları

Tam Versiyon: Fenerli_pınar ile cok özel
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Evet arkadaslar!!! Yepyeni bir röportaj ile tekrar karsinizdayiz. Fenerbahceworld farki ile üyelerimiz hakkinda bilgi ediniyoruz. Bugünkü konugum fenerbahceworld'un en yeni üyelerinden Pinar.

"Rapaic Fenerbahçe'ye katki saglayan ender bulunan kalitede bir kisi"
"Bayan oldugum icin tedirgim biraz maclarda"
"Annelere küfür edenler en büyük saygisizligi yapiyor"
"Kadiköy benim cennetim"
"Fenerbahçe Spor Kulübünün yüzücüsüyüm"

Ali: ilk olarak hosgeldin pinar sitemiz fenerbahceworld'e. Klasik soru ilk soru nasilsin?
PINAR: tsk ederim hosbulduk. ıyıyım siz

Ali: bende iyiyim tesekkürler. Fenerbahçe'de en sevdigin oyuncu kim'dir?
PINAR: tabıkı semih sentürk

Ali: Fenerbahçe'nin gecmisine baktigimizda bircok yildiz oyuncu var aklimizda. Bunlardan biri olan Milan Rapaic icin ne söylemek istersin?
PINAR: fenerbahceye büyük katkı saglayan ender bulunan kaliteli bi kisi

Ali: Su an takimda büyük bir moral bozuklugu var kacan sampiyonluk'tan dolayi. Sen bu konuda ne hissediyorsun?
PINAR: avrupa maclarına cok yönelip lig maclarını bos bıraktıgımızı düsünüyorum. en güclü takımları yenip düsük takımlara ligde yenilmek moral bozucu olsada gercek fener asıkları hep destek tam destek.

Ali: sence Fenerbahçe tarihinin en önemli galibiyeti hangisiyidi?
PINAR: galatasaray 6-0. benim en mutlu oldugum mac

Ali: Fenerbahçe tribününde bayanlar rahat edebiliyor mu? Herhangi bi zorluk cekiyorlarmi? Senin sahsi fikrin ne bu konuda?
PINAR: Fenerbahçe taraftarından benim basıma can sıkıcı bir olay gelmedi bu zamana kadar.ama bir kac kez galatasaraylı taraftarlar can sıkıcı davranısta bulundular.erkekler kadar sanslı degiliz bu konuda. her macta tedirgin oluyoruz. bu cok kötü

Ali: Türkiye'deki cogu tribünler tarafindan özelikle annelere küfür ediliyor. Bu konuda ne yapilabilir?
PINAR: terbiyesizlik ve ahlak dersi almamıs insanların en büyük saygısızlıgı.unutmamalılarki anneler dünyanın en degerli varlıgı

Ali: Devamli gidermisin maclara yane stad'a?
PINAR: Fenerbahçe maclarını kacırmam.her Fenerbahçe macında takımımlayım

Ali: Bu cok güzel birsey. Peki Kadiköy'de yasam nasil gidiyor? Günlük hayatinda neler yaparsin?
PINAR: kadıköy benim dünyadaki cennetim.heryerine asıgım kadıköyün. istanbulda okudugum ve kadıköyde yasadıgım için cok mutluyum. kadıköyde yasamak burda nefes almak benim en büyük tutkularımdan. ögrenci oldugum için cogu vaktim okulda geciyor. okulla olmadıgım zamanda Fenerbahçe kulubunde olurum. Fenerbahçe kulubunun yüzücüsüyüm. gunluk yasantımda böyle geciyor

Ali: Yurt disinda yasamak istermisin birgün?
PINAR: istanbula ve kadıköyden Kopma düsüncesi beni cok üzer.burdan uzaklasamam.isteyemem yanı burası benim cennetim

Ali: en cok sevdigin müzik tarzi nedir?
PINAR: arabesk haric her türlü müzik dinlerim.

Ali: tesekkür ederim cok keyifli bir sohbet oldu
PINAR: ben tsk ederim

ALi USTA
Rex'de görmüştüm Tongue
tedirginim diyor ama maçta kaçırmıyor Smile

her maça gitmesi sonucu futboldan anlamaya başlamış ender bayanlardan biri. oyuna katkıdan takımlar arası güç dengesinden falan bahsetmiş. büyük ihtimal ofsayt kuralınıda biliyodur

fenerli_pinar

CeZZa demiş kitedirginim diyor ama maçta kaçırmıyor Smile

her maça gitmesi sonucu futboldan anlamaya başlamış ender bayanlardan biri. oyuna katkıdan takımlar arası güç dengesinden falan bahsetmiş. büyük ihtimal ofsayt kuralınıda biliyodur

yorum için cok tsk ederim135 Fenerbahçe demek benim ruhum demek.Fenerbahçe askı futbol hakkında herseyı ögrenmemi sagladı.yasasın Fenerbahçe cumhuriyeti135

fenerli_pinar

Sefa demiş kiRex'de görmüştüm Tongue

11
ben kendimi fanatik sanardım.helal olsun sana pınar..süpersin

fenerli_pinar

tugce85 demiş kiben kendimi fanatik sanardım.helal olsun sana pınar..süpersin

tsk ederim tugce135 hosgeldin 11
aramıza hoşgeldin pınar başarılarının devamı dileklerimle
Referans URL