FenerbahceWorld Forumları

Tam Versiyon: Artik gol atamiyoruz
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
2003 2004 82 gol attık‚şampiyon olduk...(PVH‚Tuncay‚Serhat‚Nobre‚Semih‚Rebrov)

2004 2005 77 gol attık‚şampiyon olduk...(PVH‚Tuncay‚Serhat‚Nobre‚Alex‚Anelka‚Semih)

2005 2006 90 gol attık;en fazla puanı topladık son yıllardaki...(Nobre‚Tuncay‚Alex‚Anelka‚Semih‚Zafer)

2006 2007 65 gol ile en az puanı aldık son yıllardaki...(Alex‚Kezman‚Deivid‚Tuncay‚Semih)

-------------------------------------------------------------------

1.) Daum'a haksizlik yapildi.

2.) Nobre-Anelka ikilisini özledim.

3.) Pierre-Tuncay-Serhat üclüsünü özledim.

4.) iyi ki Alex gitmemis bu sezon.
2007 2008 7 puan ve 4 macta 4 gol (Colin‚İlhan‚Semih‚Deivid‚Kezman‚Alex)
daha erken,takım toparlanır
Gol sorununun bas mimari da Kezman. Hayret ediyorum ne oldu bu adama böyle.
hedef avrupaysa bu daumla da olmayacaktı ama zicodan kat be kat iyi bi hocaydı. anelkayı değil ama nobreyi gittiği günden beri özlüyorum. pierre - tuncay - serhat hakikaten iyidi. pierre'e anelka yüzünden haksızlık yapıldı. serhat arada delirtsede sağ kanatta deividden çok daha iyidi. tuncay'ın yerini zaten bu sene dolduramadık. alex umarım bu grafiğini devam ettirir. geçmiş senelerde çok farklı galibiyetler alırdık ligde uzun süredir buna hasretiz ve zico'nun bu taktikle uzun süre hasret kalırız.

Kezman999 Yazan:
2003 2004 82 gol attık‚şampiyon olduk...(PVH‚Tuncay‚Serhat‚Nobre‚Semih‚Rebrov)

2004 2005 77 gol attık‚şampiyon olduk...(PVH‚Tuncay‚Serhat‚Nobre‚Alex‚Anelka‚Semih)

2005 2006 90 gol attık;en fazla puanı topladık son yıllardaki...(Nobre‚Tuncay‚Alex‚Anelka‚Semih‚Zafer)

2006 2007 65 gol ile en az puanı aldık son yıllardaki...(Alex‚Kezman‚Deivid‚Tuncay‚Semih)

-------------------------------------------------------------------

1.) Daum'a haksizlik yapildi.

2.) Nobre-Anelka ikilisini özledim.

3.) Pierre-Tuncay-Serhat üclüsünü özledim.

4.) iyi ki Alex gitmemis bu sezon.

söylediklerine aynen katılıyorum dostum...kullanıcı adında kullandığın isim ne yazık ki eskilerin yanından dahi geçemez...

Referans URL