Forma İsmi: V. Babacan
Şube: Futbol
Mevki: Kaleci
Doğum tarihi: 11.08.1988
Oynadığı Takımlar: Fenerbahçe PAF Takımı, İstanbulspor (Marmara AŞ.)
Cok buyuk kalecı olacaK! tek kelımeyle o kadar
CM ve FM'lerin efsanesidir.Şimdi artık Fenerbahçenin efsanelerinden biri olmanın vaktidir.İnşAllah
hic görmedim valla mactaa:S
(07-08-2008 04:46 PM)Özqee38 demiş ki [ -> ]hic görmedim valla mactaa:S
Swindown town maçında(hazırlık maçı) oynamıştı hatta uzaktan gol yemişti.İzlediysen görmüşündür

volkan demirelin meslektaşı ve adaşı gerisini siz düşünün
fazla göremedik Volkan'ı o yüzden performansını pek de bilmiyoruz.
Haftaya oynayacağımız Gençlerbirliği maçında herşey netlik kazanacak hata bile yapsa futbolcunun bizim olduğunu unutmayalım şimdiden !
volkan babacan'ın önümüzdeki maç yediği hatalı gol(ün)lerin sorumluluğunun yarısı volkan demirel'e aittir. (ne resmi yazı oldu he

)
önünde luganoyl ,edu oynadıktan sonra fazla gol yemez ama yasinle cana kalırsa süper üçlü olurlar
(14-09-2008 11:41 PM)HoLyGuN1907 demiş ki [ -> ]volkan babacan'ın önümüzdeki maç yediği hatalı gol(ün)lerin sorumluluğunun yarısı volkan demirel'e aittir. (ne resmi yazı oldu he
)
Bence tamamı Aziz Yıldırım'a aittir.Çünkü Volkan ceza alabilir sakatlanabilir (aldığı cezayı tartışırız orası ayrı) Yedek kalecimiz Volkan Babacandır ve güveniyorum dedi başkan.Hata yaparsa mesuliyeti de üstüne alır Başkan.
(15-09-2008 01:21 AM)İlteriş demiş ki [ -> ] (14-09-2008 11:41 PM)HoLyGuN1907 demiş ki [ -> ]volkan babacan'ın önümüzdeki maç yediği hatalı gol(ün)lerin sorumluluğunun yarısı volkan demirel'e aittir. (ne resmi yazı oldu he
)
Bence tamamı Aziz Yıldırım'a aittir.Çünkü Volkan ceza alabilir sakatlanabilir (aldığı cezayı tartışırız orası ayrı) Yedek kalecimiz Volkan Babacandır ve güveniyorum dedi başkan.Hata yaparsa mesuliyeti de üstüne alır Başkan.
ben de aziz yıldırım'ın transfer hatası diyceksin sandım. o da var. zaten 1-1.5 sene önceki tribün bölünmesi, başkanla kavgalar ve rant kavgasından dolayı soğudum tribünden. bu sene tribüne geldim bi baktım bitmiş artık tribün de.
transfer politikası demeye çalıştım.aynı fikirdeyiz zaten
.İnşAllah Volkan Babacan çok iyi bir maç çıkarır da başkan haklı biz haksız çıkarız
sız babacana guvenın gol yemez !
(07-08-2008 05:02 PM)KrAlEx_26 demiş ki [ -> ] (07-08-2008 04:46 PM)Özqee38 demiş ki [ -> ]hic görmedim valla mactaa:S
Swindown town maçında(hazırlık maçı) oynamıştı hatta uzaktan gol yemişti.İzlediysen görmüşündür 
izlemedigim icin görmedim

Volkan atıldıktan sonra herkes rush yaptı resmen buraya.Önceden neredeydiniz ey vatandaş?
ben önceden yoktum ama iyi bi kaleci olarak göremezdim de pek

Gençlerbirliği maçında çok iyiydi.Kendine güveni geldi.Artık gözümüz arkada kalmayacak Volkan'ın (Demirel)yokluğunda.
(07-08-2008 04:21 PM)Sefa demiş ki [ -> ]CM ve FM'lerin efsanesidir.Şimdi artık Fenerbahçenin efsanelerinden biri olmanın vaktidir.İnşAllah

olma yolunda emın adımlarla gıdıyor
(15-09-2008 04:15 AM)FoTs1s demiş ki [ -> ]sız babacana guvenın gol yemez !
bole demıstım 1 hafta once ve yemedıde aadam cm ve fm efsanesı

turkcell super lıgımı kaldıramıcak