FenerbahceWorld Forumları

Tam Versiyon: Dertlerimiz, Sıkıntılarımız, Mutluluklarımız...
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Arkadaşlar bu konuda bütün üzüntülerimizi, sıkıntılarımızı, mutluluklarımızı, sevinçlerimizi paylaşalım diyorum. Bir derdi olan olursa hiç olmazsa içini boşaltır. Fikri beğenmezseniz kapatın mod arkadaşlar ama önce bir şans verin...
Buyurun benden size bir dert: Şu anda ÖSS'ye hazırlanan ancak lise sonda sınıfta BIRAKTIRILMIŞ bir öğrencinin yazısını okuyorsunuz. ÖSS konularından sözlü deyip alakasız konulardan soru soran, doğru yaptığım sorunun yanlış olduğunu iddia edip 0 veren ve sonuç olarak da benim söylediğim sonucu söyleyen, Yanlış yaptığımı iddia edip benim yazımın üstünden doğru cevap diye geçen o şahsiyete buradan selam olsun. Belki bu tarafta egosunu tatmin etti ama bunun bir de diğer tarafı var. O cehennemlik bundan adım gibi eminim. Sırf gidip yakasına yapışabilmek için ben de cehenneme gitmek için uğraşmak istiyorum artık. Ya da diyorum ki hazır hayatta iken ben bir gönül rahatlığıyla döveyim bu iti. Hem rahatlamış olurum, hem de diğer taraftaki yerim garanti olur. Boşu boşuna umurunuzda bile olmayan bir konuyu okuttum size. Sizden de bu yüzden özür dilerim...
bende de var böyle çıldırtan bi hoca. ilk dönemkinden kurtuldum, 2. dönem yeni bi bela geldi. haksızlığa tahamül edemiyor insan. yalnız şunu bilmeliyiz ki şu liseden kurtulduktan sonra da her zaman katlanmamız gereken zibidiler çıkacak.
c.ronnie demiş kiBuyurun benden size bir dert: Şu anda ÖSS'ye hazırlanan ancak lise sonda sınıfta BIRAKTIRILMIŞ bir öğrencinin yazısını okuyorsunuz. ÖSS konularından sözlü deyip alakasız konulardan soru soran, doğru yaptığım sorunun yanlış olduğunu iddia edip 0 veren ve sonuç olarak da benim söylediğim sonucu söyleyen, Yanlış yaptığımı iddia edip benim yazımın üstünden doğru cevap diye geçen o şahsiyete buradan selam olsun. Belki bu tarafta egosunu tatmin etti ama bunun bir de diğer tarafı var. O cehennemlik bundan adım gibi eminim. Sırf gidip yakasına yapışabilmek için ben de cehenneme gitmek için uğraşmak istiyorum artık. Ya da diyorum ki hazır hayatta iken ben bir gönül rahatlığıyla döveyim bu iti. Hem rahatlamış olurum, hem de diğer taraftaki yerim garanti olur. Boşu boşuna umurunuzda bile olmayan bir konuyu okuttum size. Sizden de bu yüzden özür dilerim...

mezun olduktan sonra bir kar maskesi alıyorsun ve buluyorsun adamı işlem tamam bir ay sonra yapacağım ben bunu tavsiye ederim Smile
Benim diplomayı makata sokma gibi bir fantezim var.Bir kaç hocaya kesinlikle yapmayı düşünüyorum
c.ronnie demiş kiBuyurun benden size bir dert: Şu anda ÖSS'ye hazırlanan ancak lise sonda sınıfta BIRAKTIRILMIŞ bir öğrencinin yazısını okuyorsunuz. ÖSS konularından sözlü deyip alakasız konulardan soru soran, doğru yaptığım sorunun yanlış olduğunu iddia edip 0 veren ve sonuç olarak da benim söylediğim sonucu söyleyen, Yanlış yaptığımı iddia edip benim yazımın üstünden doğru cevap diye geçen o şahsiyete buradan selam olsun. Belki bu tarafta egosunu tatmin etti ama bunun bir de diğer tarafı var. O cehennemlik bundan adım gibi eminim. Sırf gidip yakasına yapışabilmek için ben de cehenneme gitmek için uğraşmak istiyorum artık. Ya da diyorum ki hazır hayatta iken ben bir gönül rahatlığıyla döveyim bu iti. Hem rahatlamış olurum, hem de diğer taraftaki yerim garanti olur. Boşu boşuna umurunuzda bile olmayan bir konuyu okuttum size. Sizden de bu yüzden özür dilerim...

Pink Floyd'un efsanevi The Wall albumu bu konu icin yaratilmisti. Yani sadist ögretmenler icin. Evde karisindan dayak yeyip, hincini ögrencilerinden cikaran sadist, ezik ögretmenler.
Hey teacher leave us kids alone, all in all you're just another brick in the wall....!
Tum albumu anlayarak dinlemenizi tavsiye ederim, hatta filmi de yapildi, ve cok basarili da bir film, hem muzik´hem de animasyonlar.
Ya sonuçta benim katlanamadığım olay hakkımın yenmesi. Sen yapamayacaksın belli oldu deyip benim cevabımın aynısını vermesi. 100 ya da hadi 100 olmasa bile en en kötü 80 almam gereken sözlüden gelip bugün iyiliğim tuttu, sana 20 vereyim demesi. Bunun adı şerefsizliktir. Üstelik elimin kolumun bağlı olması da adaletsizliktir. Ayrıca kar maskesine gerek yok. Gider yolun ortasında döverim. Irkçı bu pislik derim, esnaf falan da dalar. O konuda korkum yok. Zaten yabancı. Köylerden topluyolar, başımıza bela diye koyuyorlar. Ya arkadaşlar, geometri hocanız size geometriyi bana burada 2-3 yıl önce öğrettiler dese, yaptığınız hiçbir şeyi anlamasa, ben bunu bilmiyorum deyip 0 verse siz ne yapardınız? Ben oyumu topuğuna sıkmaktan yana kullanıyorum. Bakının gazetelerin üçüncü sayfalarına. Alırım şanlı bayrağımızı elime, yaparım zafer işaretimi, pişman değilim derim en kötüBig Grin
İlteriş demiş ki

mezun olduktan sonra bir kar maskesi alıyorsun ve buluyorsun adamı işlem tamam bir ay sonra yapacağım ben bunu tavsiye ederim Smile

dediğinde ciddiysen 1 ay sonra sonuçları bekliyorum Smile
Düşünmüyor değilim. Cidden düşünüyorum yani. Kendi vereceği kararlar etkili olacak bu konuda...
MeTaL demiş ki
İlteriş demiş ki

dediğinde ciddiysen 1 ay sonra sonuçları bekliyorum Smile

plan sağlam bakalım 34
Referans URL