FenerbahceWorld Forumları

Tam Versiyon: Hayatınız boyunca yaptığınız en büyük çılgınlık ne?
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Evet arkadaşlar soru açık. Herkesten paylaşım bekliyorum...
8.sınıfta 1 nisan'da bi kızın çantasına ölmüş fare koymuştum müdür beni yarım saat dövmüştü.
KrAlEx_26 demiş ki8.sınıfta 1 nisan'da bi kızın çantasına ölmüş fare koymuştum müdür beni yarım saat dövmüştü.

88 müthiş 135
İzninizle kendi çılgınlıklarımı açıklamak istiyorum. İlki biraz iç dökme amaçlı olacak o yüzden dikkate almayın pek. İkincisi ise asıl mevzu.

1) İç dökme deyince tahmin edebileceğiniz gibi sevdim arkadaşlar. Ağzıma edildi belki sonunda, gözümde yaş kalmadı ağlaya ağlaya ama inatla sevdim. Değdi mi derseniz iki cevabım var. Birincisi kesinlikle evet çünkü hayatımda daha mutlu olmadım. İkincisi ise bir damla gözyaşı bile dökmüşsen biri uğruna, o kişi sana layık değildir.

2) Gelelim asıl çılgınlığa. Ben yabancı dilde eğitim veren, hocaları yabancı olan bir okulda okuyorum. Müdür yardımcımız da fanatik Galatasaray'lı bir yabancı. GS şampiyon olunca bayraklarla kutlamış, biz olunca da forma ve bayrakları toplatmıştı. Dedik bu böyle olmaz. Birgün gittik iki arkadaş odasına ve dedik ki "Aziz Yıldırım benim babamın çok yakın arkadaşı ve benim aracılığımla burayı ziyaret etmek istediğini söyledi". Adamın surat direk kıpkırmızı tabiiBig Grin Doğru mu söylüyorsunuz dedi haliyle. Ve elbette biz de evet dedik. Ertesi sabah herkes ilginç bir sürprizle karşılaştı. O fanatik GS'li despot adam elleriyle Fener bayrakları asıyorduBig Grin Big Grin Aziz Yıldırım falan gelmeyince de odasına çağırttı. Dedik kesin atıyo bizi. Ama aldığımız ceza sadece ihtarBig Grin Big Grin
c.ronnie demiş kiGS şampiyon olunca bayraklarla kutlamış, biz olunca da forma ve bayrakları toplatmıştı. Dedik bu böyle olmaz. Birgün gittik iki arkadaş odasına ve dedik ki "Aziz Yıldırım benim babamın çok yakın arkadaşı ve benim aracılığımla burayı ziyaret etmek istediğini söyledi". Adamın surat direk kıpkırmızı tabiiBig Grin Doğru mu söylüyorsunuz dedi haliyle. Ve elbette biz de evet dedik. Ertesi sabah herkes ilginç bir sürprizle karşılaştı. O fanatik GS'li despot adam elleriyle Fener bayrakları asıyorduBig Grin Big Grin Aziz Yıldırım falan gelmeyince de odasına çağırttı. Dedik kesin atıyo bizi. Ama aldığımız ceza sadece ihtarBig Grin Big Grin

haketmiş şerafettinBig Grin iyi akıl etmişsinizBig Grin
EyvallahBig Grin
gondola binmek
Benim bi ranger maceram var anlatmasam içimde kalacak.
Biz şimdi rangera bindik.Tabi ben zorla bindim.Elimdede fotoğraf makinası var kimseye veremedim elimde kaldı.Neyse sonra bindik ilk önce yavaş yavaş başladık.Sonra dan hızlanmaya başlayınca fotğraf makinası elimden yere düştü.(daha doğrusu bi kızın kafasına düşmüş.İnince anladım)cebimde ne var ne yok onlarda düştü.Sonra tepede biz öyleye asılı dururken bizim bindiğimiz yerin emniyet kemeri çıktı.Bir yandan onu tutuyoz bir yazdan da düşmeyelim diye ayaklarımızı bir birimize geçiriyoruz.Sonra yanımdaki arkadaş düşer gibi oldu.Sonra ben emniyet kemirini bıraktım arkadaşı tuttum.Sonra bir birimize tutuna tutuna bitti maceramız.Aşşağıya indiğimde kafası yarılan kızın babası seb benim kızımın kafasını nasıl yararsın diye bana dalacaktı adamlar tuttu.Bende hemen sıvıştım.

ondan sonra ben bi daha gitmedim luna parka marka
bi arkadasimin üzerine 1 sise cola döktüm cok kisinin yaninda kezman cirkin dedi diyee1351
O kadar Choq CıLqınLık oLduqi SaymaqLa bitmez ama en saçması bi kız için 20 kişiyle okul basmıştık.. 150 kişi cıktılar polis felan geldi kavga ckmadı diklendik felan sonra vınn polis deyince adamlar Big Grin
Referans URL