evet arkadaşlar bu başlıkla sizi
http://www.travian.com.tr 'ye, Sefa ve benle beraber oynamaya davet ediyorum. travian Türkiye'nin en çok ziyaret edilen 24. sitesi. 16 serverında toplam 307145 kayıtlı oyuncu var. oyunun amacı köyünüzü elinizden geldiğince fazla geliştirmek. ancak oyun bu kadar basit değil. gelişim hiç bir zaman bitmiyor (tabii gelişebilirseniz). oyunda tahıl, demir, tuğla, odun sahalarınız geliştiriyor ve hammadde üretiyorsunuz. bu hammaddelerle ordu kurup köyünüze binalar dikiyorsunuz. birlikler kurup başka oyuncuların köylerini ele geçiriyorsunuz. oyunda burada anlatamayacağım kadar çok ayrıntı var ama bu oyunun karışık ve zor olduğu anlamına gelmiyor. travian son derece çabuk kavranabilen ve keyifli bir oyun. Sefa ve ben server 7'de kuzeybatı tarafındayız(kayıt olurken yön seçeceksiniz) oraya hepinizi kurulacak olan birliğimize bekleriz. oyunda sıkıntı yaşadığınız anda ben ve Sefa yardımcı oluruz.
Uye oldum, bana saldirani banlerim. :-)
Arkadaşlar eski bir travian oyuncusu olarak birkaç şey paylaşmak istiyorum sizlerle. Öncelikle Travian gece-gündüz sürekli ilgilenilmesi gereken bir oyun. Tabii üstlere oynamak istiyorsanız. Yani inanılmaz bir boş zaman potansiyeline sahip olmalısınız. Aksi takdirde hayatınızı acayip etkiler. Ancak şunu da eklemeliyim ki oynadığım en güzel oyunlardan biridir Travian. Irklar olarak kısaca Galya savunmasıyla, Cermenler saldırısıyla ve Roma da dengeli gücüyle diğerlerinden sıyrılır. Yeni başlayanlara tavsiyem Roma ile oynamalarıdır. Daha fazla ayrıntı veya ipucu isterseniz bana özel mesaj yollayabilirsiniz...
c.ronnie gel seni bi daha başlatalım =)
gel anlaşalım. 15 haziranda sınav var. 16dan itibaren yeni açılan ilk serverda başlarız

ha bu arada başlayanlara bir tavsiyem de gece rahat uyuma taktiği denilen uzaktaki askeri olmadığını bildiğiniz( ya da sağladığınız) bir köye gece çıkmadan önce askeri yollayın ama vakti öyle bir ayarlayın ki tam siz pc başına tekrar geçeceğiniz vakitlerde geri dönsünler...
c.ronnie demiş kigel anlaşalım. 15 haziranda sınav var. 16dan itibaren yeni açılan ilk serverda başlarız
tamam 16 haziran'da server 7'nin kuzey batı kısmına üye oluyosun o zaman

FBWORLD birliği kurmadı mı hala Sefa

Birliğin adı KB Kuzey Batı olacak !

Millet hala devam mı Travian'a

c.ronnie demiş kiMillet hala devam mı Travian'a
Devam 3 serverda kol gezdiriyorum s3,s6,s7 15 ve 9 tarlalılara salça oldum hatta aldım bile s3te senatörle lavukların elinden köylerini almaya hazırlanıyorum

Senatörle girerken sağlam ayar çekmen lazım. Önce mancınık ve senatör sürelerine hesapla. Sonra ordun ne kadar zamanda gidiyor diye bak. Öyle bir ayar yap ki 3 saldırın arasında en fazla 2-3 saniye farklar olsun. Yoksa ya mancınıklar gider, ya da senatör. Ayrıca mutlaka koçbaşı da yolla. Yoksa zaiyat büyük olur...
c.ronnie demiş kiSenatörle girerken sağlam ayar çekmen lazım. Önce mancınık ve senatör sürelerine hesapla. Sonra ordun ne kadar zamanda gidiyor diye bak. Öyle bir ayar yap ki 3 saldırın arasında en fazla 2-3 saniye farklar olsun. Yoksa ya mancınıklar gider, ya da senatör. Ayrıca mutlaka koçbaşı da yolla. Yoksa zaiyat büyük olur...
Şuan savaş durumu olduğundan ilk tercih savunma savunma geliştiriyorum
c.ronnie demiş kiHangi ırksın?
s3 Roma,s6 Cermen,s7 Galya.Benim şahsi fikrim en iyisi galya
başlarken öyle ama sonra sadece heduan kısmı güzel

c.ronnie demiş kibaşlarken öyle ama sonra sadece heduan kısmı güzel
Toytat'da çok çok iyi

Sefa demiş kic.ronnie demiş kiHangi ırksın?
s3 Roma,s6 Cermen,s7 Galya.Benim şahsi fikrim en iyisi galya
ya sen en çok cermen'i beğenmiyo muydun?