FenerbahceWorld Forumları

Tam Versiyon: FENERBAHÇELİ OLMAK İSTİYORUM
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Ben bir doğa tutkusu olan bir insanım.. Fenerbahçe Istanbul'un doğal güzelliklerinini kalbinden koparak kurulmuş bir kulüp bunu onlaylıyormusunuz?
Fenerbahçe'nin doğaya,denize,sanata ve kültüre ayrı bir yakınlığı vardır onaylıyormusunuz?
Fenerbahçe önümüzdeki 50 yılın en iyi kulüplerinden biri olacak onaylıyormusunuz?
Fenerbahçe taraftarı iyi zamanda kötü zamanda hep takımının yanında ve hep birbirleriyle kardeştir. onaylıyormusunuz?

Bunlarla birlikte Neden Fenerbahçeli olunacagını söylermisiniz?

normalde G.Birliği taraftarıyım
Fenerbahçeli olmak her zaman takımınla gurur duymaktır
Fenerbahçe bir spor kulubüdür sporun her dalında başarı için oynar bu yüzden Fenerbahçeli olmak ayrıcalıktır
Fenerbahçe karşılıksız sevilir ölesiye sevilir en önemlisi Fenerbahçe başarıları için değil Fenerbahçe olduğu için Sarı-Lacivert olduğu için sevilir.
Fenerbahçede kişiler gelip geçicidir ama Fenerbahçe aşkı daimdir.
Fenerbahçe arkasında milyonlarca seveni olan bir cumhuriyettir.
daha çok şey yazılabilir Fenerbahçe için ama İslam Çupi bunu kısa ve öz biçimde en güzel şekilde ifade etmiştir:
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür.
onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte,adı konamaz!

Biz Fenerbahçeliyiz!

Sarı-Lacivert dünyamıza seni de bekleriz Wink
İlteriş demiş kiFenerbahçeli olmak her zaman takımınla gurur duymaktır
Fenerbahçe bir spor kulubüdür sporun her dalında başarı için oynar bu yüzden Fenerbahçeli olmak ayrıcalıktır
Fenerbahçe karşılıksız sevilir ölesiye sevilir en önemlisi Fenerbahçe başarıları için değil Fenerbahçe olduğu için Sarı-Lacivert olduğu için sevilir.
Fenerbahçede kişiler gelip geçicidir ama Fenerbahçe aşkı daimdir.
Fenerbahçe arkasında milyonlarca seveni olan bir cumhuriyettir.
daha çok şey yazılabilir Fenerbahçe için ama İslam Çupi bunu kısa ve öz biçimde en güzel şekilde ifade etmiştir:
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür.
onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte,adı konamaz!

Biz Fenerbahçeliyiz!

Sarı-Lacivert dünyamıza seni de bekleriz Wink

135135135135135135135135135135135135135
RobertoCarlos-3 demiş kiBen bir doğa tutkusu olan bir insanım.. Fenerbahçe Istanbul'un doğal güzelliklerinini kalbinden koparak kurulmuş bir kulüp bunu onlaylıyormusunuz?
Fenerbahçe'nin doğaya,denize,sanata ve kültüre ayrı bir yakınlığı vardır onaylıyormusunuz?
Fenerbahçe önümüzdeki 50 yılın en iyi kulüplerinden biri olacak onaylıyormusunuz?
Fenerbahçe taraftarı iyi zamanda kötü zamanda hep takımının yanında ve hep birbirleriyle kardeştir. onaylıyormusunuz?

Bunlarla birlikte Neden Fenerbahçeli olunacagını söylermisiniz?

normalde G.Birliği taraftarıyım

Arkadaşım doğru söylüyorsun ve sana da helal olsun o zaman gel seni FENERBAHÇELİ yapalım ve dediklerini onaylıyorum
Onayliyorum ve de Ilteris'e de bir karma puani salliyorum.
Referans URL