malesef averajımız iyi olmasa şuan ligi belki 4.biterecektik sadece futbolcular değil zico nun da hatası var o yüzden bence gönderilsin çok kolay bi maçtan sonra hoca göndermek diyeceksiniz ama melesef bu sezonda çok hata yaptı zico tamam çok BEYEFENDİ ama yetmiyor bence yollar ayrılmalı kaliteli golcüler alınmalı
![[Resim: zico.jpg]](http://www.thewallpapers.us/data/media/803/zico.jpg)
futbolculuğuna bayılıyorum ama malesef teknik direktörlükte pişmesi lazım ve fenerbahçe teknik direktör yetiştirecek bi klüp değil
Hayır katılmıyorum fenerbahce ßu sezon hıc yaşamakLarını Zicoyla yaşadı bze yaşattqı mutLuLukLar saymayLa ßitmez !! Awrupada eLde ettiği başarıda en ßyuk pay Ziconun futBolcuLArı o inandırdı ßuna ve onLAr ßaşardıLar ßşarmaya dewam edıcekLer ßnce asLa zico qitmemeLi !!
DreaMllFb demiş kiHayır katılmıyorum fenerbahce ßu sezon hıc yaşamakLarını Zicoyla yaşadı bze yaşattqı mutLuLukLar saymayLa ßitmez !! Awrupada eLde ettiği başarıda en ßyuk pay Ziconun futBolcuLArı o inandırdı ßuna ve onLAr ßaşardıLar ßşarmaya dewam edıcekLer ßnce asLa zico qitmemeLi !!
Doğru söylüyorsun

Arkadaşlara katılıyorum bende walla..bu sene zico we fenerimiz bize çok hoş şeyler yaşattı..ama bu sefer şampiyonluk olmadı..söylemesi zor ama şampiyonluk gsnin hakkıydı,haklarını wermek lazım..herkes elinden geleni yaptı kazanan herzaman bitanedir o da cincon oldu..artık ileriye bakmak gerek..bu sene olmadı die zicoyu göndermek die bişe olmamalı bnce..hrksn görüşüne saygım war tbki buda bnm görüşüm..
fener_cns demiş kiArkadaşlara katılıyorum bende walla..bu sene zico we fenerimiz bize çok hoş şeyler yaşattı..ama bu sefer şampiyonluk olmadı..söylemesi zor ama şampiyonluk gsnin hakkıydı,haklarını wermek lazım..herkes elinden geleni yaptı kazanan herzaman bitanedir o da cincon oldu..artık ileriye bakmak gerek..bu sene olmadı die zicoyu göndermek die bişe olmamalı bnce..hrksn görüşüne saygım war tbki buda bnm görüşüm..
Zico'nun kalmasından yana olmakla beraber katılmadığım bir nokta var.Cincon hak etmedi.Bütün maçlarını izle puanları nasıl aldılar gör.Ama son haftalarda iyi oynadılar.Bize karşı,Sivas'a karşı iyi oyun sergilediler.2-3 maç bütün sezona mahal edilemez.Chelsea maçından sonra düşüş yaşanmasaydı,ligi çoktan bitirmiştik.Olsun canları Sağolsun
Sefa demiş kifener_cns demiş kiArkadaşlara katılıyorum bende walla..bu sene zico we fenerimiz bize çok hoş şeyler yaşattı..ama bu sefer şampiyonluk olmadı..söylemesi zor ama şampiyonluk gsnin hakkıydı,haklarını wermek lazım..herkes elinden geleni yaptı kazanan herzaman bitanedir o da cincon oldu..artık ileriye bakmak gerek..bu sene olmadı die zicoyu göndermek die bişe olmamalı bnce..hrksn görüşüne saygım war tbki buda bnm görüşüm..
Zico'nun kalmasından yana olmakla beraber katılmadığım bir nokta var.Cincon hak etmedi.Bütün maçlarını izle puanları nasıl aldılar gör.Ama son haftalarda iyi oynadılar.Bize karşı,Sivas'a karşı iyi oyun sergilediler.2-3 maç bütün sezona mahal edilemez.Chelsea maçından sonra düşüş yaşanmasaydı,ligi çoktan bitirmiştik.Olsun canları Sağolsun
olabilirr zaten yorumumda bu benm görüşüm demştim..:122:bnmde demek istediim son hafta perfmonslarıydı zaten hrnyse neticeye bakmak gerek..oldu bitti..en azından biz 100. yılımızda şampion olduk onlar gibi ezeli rakibimize kaptırmadık...! xD
Bencede zico kalmalı bence bu gayet olagan bişeydir çünkü biz bu sene ilkleri yaşadık ve zafer sarhoşlugu içindeydik bence Fenerbahçe takımı bu başarıları alıştıgı zaman bu türlü kazalarda tamamen ortadan kalkacaktır sampiyonlar liginde başarılı sonuçlar ve ardından talihsiz bir çeyrek final sonrası futbolcuların aşırı rehavete kapılmaları ve adaptasyon sorunu bizi bu durumlara düşürdü bence bu camianın kulagına küpe olacaktır ve umarım bida tekrarlanmıyacaktır
goruyorumkı gaza gelmeler baslamıs adamların amacına ulasmasına yardımcı olmayın lutfen
teknık dırektoru kovup sonrada t.d.suz sampıyon olduk dıyolar
artık bır ıstıkrar saglanmalı buda zıcomu olur baskasımı bılmem ama zırt pırt teknık dırektor degıstırılmez ben zicodan yanayım
bence zico takım kurgusunda yapmış olduğu şeylerle şampiyonluğun kaçmasının sorumlusudur AVERAJLA beyler 2.olduk, bakalım 4.bitirseydik yine aynı şeyleri diyebilecekmiydiniz çok merek ediyorum böyle yıldızlar topluluğu takım nasıl olurda averajla 2. olur fener cincon değil bizim almış olduğumuz başarının üstüne çıkmamız lazım futbolda dün yoktur arkadaşlar ben bi rıdvan dilmen bile çok faydalı olur diye düşünüyorum tabi bu benim görüşüm
rıdvan dilmen iyi bir yorumcu ama teknık dırektor olamaz zıconun yanında gorev alabılır ama
Katılmıyorum.Bize bu kadar güzel şeyler yaşatan Zico dur.Alex Ferguson a bakalım.Tabi ki de Alex Ferguson ve Zico yu karşılaştırmıyorum.Ama lig başarısına baktığımda 24 yılda 9 şampiyonluk getirmiş.Yani hemen hemen 3 yılda bir şampiyonluk.Sizce geri kalan 15 yılda ne yaptı?Tabiki avrupa diyeceksiniz ama 4 avrupa başarısı yani 11 boş yıl...Ancak biz bir şampiyonluk için Zico yu göndermemeliyiz.
bakın arkadaşlar bir şeyi kaçırıyoruz eğer averajımız biraz iyi olmasa avrupaya gedemeyecektik bende şampiyonluk gitti diye söylemiyorum bunları tabiyki hepsini alınların öpüyoruz ama 4. olsak şampiyonlar ligi yerine inter totoya gidecektik
peki yeni hocayla yeni bi kimya oturtmakla zaman harcayıp belkide seneye 3.4.bitirmek daha mı mantıklı
son 6yıldır takımın durumu belli ya 1. yada 2. kalem kırmak yerine 1-2 takviye ile bu takım işi bitirir biliyotuz bunu
bu takım sezona 6-7 yeni oyuncu ile başladı ve kimya ortada seneye daha ii olucak bu ortada seneye önemli olan
avrupa dönüşlerini ii atlanmasını öğrenmek hepsi bu.
zico geldiğinden beri derbi kaybetmek ne onu bile unuttuk
fortis rezaleti ve son volkanın saçmalığı hariç.
zico gitsin diyorsan yerine çok güçlü bir adayın olmalı... ziconun gitmesi demek bir sezonu daha kaybetmek demek çünkü yeni gelen hoca yeni transferler yeni sistem.....