FenerbahceWorld Forumları

Tam Versiyon: Fenerbahçe Trabzon'da!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
69
Turkcell Süper Lig'in son haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, bu maç için akşam saatlerinde Trabzon'a geldi.

Trabzon Havalimanı'nda az sayıdaki sarı-lacivertli taraftarının karşıladığı Fenerbahçe kafilesi, daha sonra geniş güvenlik önlemleri altında kalacağı Maçka ilçesindeki Büyük Sümela Oteli'ne hareket etti.

Kaleci Volkan Demirel, Vederson, Kezman, Lugano, Önder, Deniz ve Roberto Carlos'un yer almadığı Fenerbahçe kafilesinde şu futbolcular yer alıyor:
"Yasin, Kemal, Kazım, Can, Aurelio, Alex, Deivid, Edu, Maldonado, Ali, Selçuk, Serdar, Semih, Uğur, Gürhan, İlhan, Gökhan, Volkan Babacan"

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yarın saat 19.00'da başlayacak Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasını Bünyamin Gezer yönetecek.
sezonu galibiyetle kapatalım bari
6alatasaray bi yenilme banyak komedi olur Big Grin tabii fener yenerse
hayal görmeyelim bitti şampiyonluk gitti ts bizi yenebilir bize geldimi deli gibi oynuyolar gs ise süt dökmüş kedi
ya ßna yenıLmemız koymuo Fenerbahce taRaftarıyım dıenLer we fenerın Sevilla macına dahi heycanLA şevkLE qidenLEr neden yoktunuz tRabzn macında ßumu sızın traftarlqınız sız trAFtarLk yapmazsanz bu sonucun 10-0 flnmı oLmasnnı bekLıodnuz ? Cok ayıp ettınız !

DreaMllFb Yazan:
ya ßna yenıLmemız koymuo Fenerbahce taRaftarıyım dıenLer we fenerın Sevilla macına dahi heycanLA şevkLE qidenLEr neden yoktunuz tRabzn macında ßumu sızın traftarlqınız sız trAFtarLk yapmazsanz bu sonucun 10-0 flnmı oLmasnnı bekLıodnuz ? Cok ayıp ettınız !

Trabzon deplasmanı her takım taraftarı için zordur.Ama Fenerbahçe taraftarı için daha da zordur.İnanılmaz bir nefret beslenir Fenerbahçe'ye ve taraftarına.Trabzon deplasmanına giden kol,bacak kırılması,bıçaklanma dahi herşeyi göze alarak gider.Tabi bu da her baba yiğidin harcı değildir.Ben Trabzonluyum iyi biliyorum Smile .Ama giden kardeşlerimizi de canı gönülden kutluyorum...

Referans URL