Ben fenerbahçeyi mümkün olduğunca yakından takib etmeyi seven ve onunla yaşayan nadir insanlardan biriyim.malesef zico ile olmayacağını düşünen grubun içindeyim.Çok acil zico ile yollar ayrılmalı ve kariyerli bir hoca ile anlaşılmalı seneye daha büyük sıkıntılar yaşamamak için. bu kadro hocasız zaten bu dereceyi elde ederdi.Tüm fenerbahçeli kardeşlerime ve büyüklerime sevgilerimi sunarım......
Yasami Fenerbahce ile özdeslesen insanlar nadir degildir, bu kismi duzeltirim. Zico icin ise hicbirsey yazmayacagim, henuz bizim teknik adamimiz.
tam olarak msj alamadım.okuduğuma cvp olarak malesef ki fenerbahçeyi tam olarak algılayamayan arkadaşlar var aramızda ben onu kasdettim.
Zico iyi bir hoca.Bu sene tarihte ilk defa bizi şampiyonlar liginde çeyrek finale taşıdı kariyeride sağlam bence kalmalı Zico
kariyeri sağlam falan değil bana göre ama bu sene avrupa'da yaşattıklarından dolayı kalmalı. çok hataları var o ayrı.
simdiye kadar hangi TD'mizi begendik ki Zico'yu begenelim? Elestiri yaparken biraz mantikli olmamiz gerekiyor. Zico gitsin de kim gelirse gelsin mantigina siginiyor bu durum. "Zico gitsin" dememeli begenmiyorsa bi insan Zico'yu! "X gelsin" demeli.
Sir Alex Ferguson'u hayranlikla izliyorum. Keske Zico'da aynisini FB'ye yasatsa ve 20 sene FB'de kalsa!
Bi kariyeri yok bu doğru.Oyuna müdahale etmesini de zayıf buluyorum.Fakat oyuncular hocayı seviyor.takdir ediyor(tüm oyuncular).İşte bu önemli bir olay.Sırf bu seneki başarıdan dolayı 1 sene daha kalmalı.Sonrası Allah kerim
zico ile oldu zico ile olmaya devam edecek

doymuş bir hoca yerine zico gibia başarıya aç bir hocayı tercih ederim
eğer bağzı futbolcularımız küçük maçlara gerekli cidiyeti gösterseydi şuan
şanpiyon olmuş olurduk fortis kupası malum bir tiyatro izledik sanki ama
yerli ve yabancı 1-2 takviye ile herşey çok daha ii olur özellikle forvet
güçlü ayakları yere basan bir forvet gerekiyor bize çok sevmeme ramen
kezman ve ali bilgin gitmeli bence oynaya ve takıma verimi en az olan oyuncular onlar bence...
büyük hoca burada belli oluyor işte. hazırlayacaksın oyuncunu her maça büyük küçük ayırımı yaptırmayacaksın.ayrıca burası kendini geliştirme klübü değil ki bize birşey verebiliyormusun önemli olan bu benim kızdığım noktalar bunlar.en basit örnek İNTER maçı son 3 dk. kalmış 2 oyuncu değiştirme hakkımız var ve hoca oyuncu değiştirme yapmıyor İNTER son gücüyle saldırıyor 1 er dk. arayla oyuncu değiştir ve zamanı kullan bunu bugün en kariyerli hoca dahi yapıyor ve o gün 1 oyuncu değiştirmeyle maçı tamamladık. bunlar yapılmadığı zaman buralara kadar geliyor insanlar birikiyor ve patlıyor.herkese sevgiler saygılar.....
malesef bursa gaziantep(10 farklı futbolcuyla sahaya çıkması) maçları ve sezon biterken gb maçındaki maldonado ısrarı ve tabi galatasaray maçında devidi yanlış yerde oynatması hatadır bazı futbolcular üzerinde otorite kuramaması örneğin kezman gibi ,zico nun teknik direktörlüğüne şüpheyle bakmama neden oluyor beyefendiliğiyle fenerbahçemize çok yakışıyor bir futbol dehası ama yetmiyor malesef gidersede candan bi teşekkürü hak ediyor zico

büyük hoca burada belli oluyor işte. hazırlayacaksın oyuncunu her maça büyük küçük ayırımı yaptırmayacaksın.ayrıca burası kendini geliştirme klübü değil ki bize birşey verebiliyormusun önemli olan bu benim kızdığım noktalar bunlar.en basit örnek İNTER maçı son 3 dk. kalmış 2 oyuncu değiştirme hakkımız var ve hoca oyuncu değiştirme yapmıyor İNTER son gücüyle saldırıyor 1 er dk. arayla oyuncu değiştir ve zamanı kullan bunu bugün en kariyerli hoca dahi yapıyor ve o gün 1 oyuncu değiştirmeyle maçı tamamladık. bunlar yapılmadığı zaman buralara kadar geliyor insanlar birikiyor ve patlıyor.herkese sevgiler saygılar.....
Genel'de Zico oyuncularini cok gec dakkalarda degistirir. Bu tutumundan vazgecmesi lazim.