FenerbahceWorld Forumları

Tam Versiyon: Nasıl Şampiyon Olunur
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sevgili Fenerbahçe liler
Sizlere anlatacağım şu olayları iyice bir inceletin ve görün g.s liler bu işte nasıl başarılılar.Bakın ben İzmir de yaşan bir Fenerbahçe liyim.Burada da canlı canlı şahit olduğum bir olay var.Bu G.s lilerin yaptığı en iyi iş emek harcamadan şampiyon olmak bunu da en iyi rakip kalecileri satın alarak yapıyor.Bakın tarihe ve yakın zamana kabak ibi göreceksiniz.Zalad sonra Süleymanou ve son olarak Petkoviç birde İzmir de ben kulaklarımla şahit oldum dövecektim Şanver i Altay ın kalecisini. Adam kafede g.s ye nasıl maç sattığını anlatıyordu izmir de elimden zor aldılar.Sizden ricam forumlarda bu konuyu işleyin milleti uyuyor zannetmesin ler Petkoviç i de ayrıca yediği gollerde bakın görün.5 top un 5 inide aldı garibim sivas g.s ye 3 atıyor 5 yiyiyor sattı şerefsiz maçı öncekilerin yaptığı gibi kaleci satın almasını yıllardır en iyi şekilde beceriyorlar bunu önlemek lazım . sevgi ve saygılarımla hoşçakalın
Selamlar ve hosgeldin, bunlari konusuyoruz ama, eger GS macini alsaydik hic konusmaya gerek olmayacakti. Suc en fazla bizde.
cordobayı unutmuşsun.
sen yeneceksin önce hatayı başka yerde aramamak lazım ğs yi hepimiz tanıyoruz zaten Wink
kardeş bizim yapabileceğimiz bişey yok şerefsizlerin kanında var bunlar bütün gsliler zaten SANSÜRLENDİ
Referans URL