BEN WAGNER LOV DİYORUM YIRTICI İYİ Bİ SANTROFOR

adriano olmadı pato 
Evet wagner love fena olmaz

Bize uzun ve kaliteli forvet lazım mesala hunteelar gibi ya da henry gibi..
Shevchenko gelir umarim

kezman gitsinde o saydığınız hepsi olur.
pitır krauç

liverpooldan ayrılacağım dedi uzun boylu tam aradığımız gibi ğs ye vole röveşata karışımı golü hala aklımda

bence fernando torres gibi bi forvet
xFeNeRiM1907 demiş kisamuel etoo
aynen katılıorum tek geçerim ^^
Bence Chelsea maçında kadromuzda Vagner Love olsaydı,Chelsea yi elemiştik.Ben Vagner Love dan yanayım.Vagner Love,Holosko gibi topu aldığı zaman kaybetmeden karşı kaleye götürebilen,süratli,ara paslara iyi sprint atabilen biri lazım.Bu özelliklere en iyi örnek Vagner Love.
Adrianonun işinin artık bittiğini düşünüyorum.Öyle bir lige gitti ki şampiyon olan ertesi sene küme düşüyor.Adriano yu eleyelim.Huntelaar ve Henry gayet iyi adamlar.Hava hakimiyetleri yüksek.Süratli adamlar.Fenerbahçe ye gelirlerse verimli olabileceklerini düşünüyorum.Samuel Eto'o tam Fenerbahçe nin aradığı adam.Hem süratli,hem de bitirici.Ancak fiyatı biraz el yakıyor.Shevchenko eski formunu yitirdi.Artık Milan daki Shevchenko değil.Ben gelmesini istemem.MeTaL sözün aslında bir bakıma doğru.Kanoute de fena değil.O da süratli,bitirici.Gelseydi mutlu olurdum.Crouch bence pek Fenerbahçe ye uyan bir adam değil.Zaten doğru düzgün bindirme yapan bir Gökhan var bir de Uğur.Bence süratli bir forvet lazım.Fernando Torres çok iyi.Ama takip ettiğim maçlarında gözlemlediğime göre Mehmet Yıldız ın tersine sanki biraz fazla düşüyor.Tabi ki bunlar benim düşüncelerim.
Dipnot:Vagner Love Zico için gelirim dedi.
Saygılarımla...
TrancefuL
ben kanouteyi görmek istiyorum. hem müslüman sorun çıkarmaz
kaan gezer demiş kiben kanouteyi görmek istiyorum. hem müslüman sorun çıkarmaz
anelka'da müslümandı.
müslümanlıkla bir alaka olacağını sanmıyorum
fenerbahçe son vuruşlarda takıldı hep o açıdan bitrici vuruşu çok ii olan biri olmalı eto konusu bence ii deil en azından fenerbahçe için.love ii bir forvet olabilir ama kanoute olmalı bnm fikrim tabi.
yha bize Lionel Messi

gibi adam geçen,Süratli süper bi adam lasım Messinde zaten ofansif Forvet oynuyor.
Bu tip adam lazım
Shevchenko kesin geliyor!