FenerbahceWorld Forumları

Tam Versiyon: Aurelio hakkında
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Aurelio'yu çok sevdik her zaman ortasahamızı toparladı bir ara formayı kaptırır gibi olsa da çalıştı geri aldı.Aurelio hakkında devre arasından ber isürekli transfer haberleri çıktı.Oyuncumuzun bu sene sözleşmesi bitiyor.Aurelio nun son haftalardaki performansını gördükçe iyice gitme ihtimalini düşünmeye başladım.Bu takımın orta sahasını sürekli toparlayan adamımız giderse savunmayı bu kadar tutan ileriye top taşıyan çok yönlü bir adamımız giderse ne yapabiliriz? Yerine kimi getirebiliriz? Aklıma ilk gelen sorular bunlar ve yine aklıma ilk gelen cevap Maldonado-Appiah ikilisi çözüm olabilir mi?
Ve senin aklına benim vereceğim cevapla ilgili gelen düşüncelerin ve benim verceğim cevap tabi ki 'Bilemezsin'
Aurelio'nun sözleşmesi uzatılmış..

canGFB Yazan:
Aurelio'nun sözleşmesi uzatılmış..

öyle bir laf dönüyor ama kulupten açıklama gelmedi umarım doğrudur

Aurelio CL'den en cok faule maruz kalan oyuncuymus bu sezon.
ayrıca en çok faul yapan oyuncuydu galibaBig Grin
aurello gider bu kesin bence . çözüm içerisinde moldanodo olamaz apiah bu takıma her zaman lazım aurello olmazsa apiah toprlayacaktır yanına bence bi yerli bakılmalı...

türabi Yazan:
aurello gider bu kesin bence . çözüm içerisinde moldanodo olamaz apiah bu takıma her zaman lazım aurello olmazsa apiah toprlayacaktır yanına bence bi yerli bakılmalı...

yönetim aurelio ile uzattı hocam gelen açıklama o yönde 15

Referans URL