FenerbahceWorld Forumları

Tam Versiyon: Fenerbahçemiz dikkat etmezse 2.lik şansıda gider
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
arkadaşlar fb bu hafta gb ve sonraki hafta oynayacağı ts maçlarını mutlaka almalı benim için şampiyonluk değil şampiyonlar ligi daha önemli oyüzden bu haftaki maçta destek ve kazanmak çok önemli gerçekçi olalım sivas gs dan fark yer çünkü anadolu takımları sivasa oynamıyorlar bu yüzden şampiyonluk gitmiştir inş ben yanılırım ama bu böyle130
--------------------------------------------------------------------------------
arkadaşlar bence şampiyonluk değil ama şampiyonlar ligi çok önemli gb ve ts maçları çok zor olacak sivas gs maçının skoru zaten belli sivas fark yiyecek çünkü anadolu takımları zaten sivas karşısında oynamıyorlar yani malesef gs şampiyon bizim hata yapıpta gb ve ts maçlarını kaybetmemiz halinde 2 olma şansımız biter bu sene çok büyük sevinçler yaşadık zico ve talebeleri sayesinde ama bence 2. olunmazsa bu kısır ligde oynamanın bir alemi yok fb dünya takımı olması için şampiyonlar ligine gitmesi lazım eğer gidemezsek takımın motivasyonunu sağlamayanlarda gitmeli wagner lov gibi yırtıcı bi forvette lazım bu haftaki maç çok önemli takımı desteklemek lazım
2.ligin zora girecegini hic sanmiyorum. Sivasspor yenilince ve biz genclerbirligini yendigimizde zaten 2.lik kesinlesiyor. Bizim derdimiz sampiyonluk olmali.
gs sivas ı yener ikinci olur cl ye gideriz
umarım umarımmm gs yenilir!!top yuwarlak arkiler hiç belli olmaz umudumuzu sonucu görene kdr kaybetmemek lazım..
GS yenililirse ikincilik zora girer, yoksa zaten öyle bi derdimiz olmayacak ki!
ArkadaşLAr tabiikide Lig şampiyonLuğu ve şampiyonLŞar Ligi çok önemli...Ama noLursa oLsun Hep Destek Tam Destek!!
Referans URL