kaybettik üzüntümüz ayrı ama ... maçı kazanmak için ne yaptı ki takımımız! son yıllarda izlediğim en kötü FenerBahçe'ydi malasef

Hiçbişe

:130:

Zico'nun da kadroda macera yaptigini dusunuyorum.
zico malesef gitmeli çok beyefendi ama bence kücük hataları takımı şampiyonluktan etti RIDVAN DİLMEN bu işi çok iyi yapar ne dediyse dikkatli ce dinledim çıktı takımı tanıyor zico nun maldonada ısrarı çok yanlış seneye sağlam gölcü alex e altenatif bi ortasaha ama koşan press yapan tabi bence bu arkadaşlar üzgünüm malesef
Rıdvan konusunda emin degilim ama zico gitmeli bence de bakalım baskanımız ne yapacak gercekten merak ediyorum.
bu kadar kötü bir oyun beklemiyordum...şampiyonluk mucizeye kaldı

Rıdvan iyi bir yorumcu ama iyi bir teknik adam değil bunu gördük.
ben geçen sene zico gitmeli diyodum ama bu sene tarihimizde yaşamadığımız bi şey yaşattı. hala ziconun büyük hataları olduğunu düşünüyorum ama sırf cl'deki başarı yüzünden önümüzdeki sene de kalmalı.
Ya ßı sacmalamayn ıster yensn ıster yenlsn eğer traftarsak bız ghep destek tam desTek bu sözu unutmayın ! futbolda yenmekte war yenılmekte fenerbahce hıc yenlmıcek dıe bır kaide yoq bnu sawunan zaten fenerı kalpten sewmeyendr Zico Fenerbhceye cok iyi qeldı başarıdann başarıya koşturdu .. Kimsenın hakkını yemeyelım ne futbolcularun nede teknık dırektorn 'hepsi muhteşem ! !
arkadaşlar bencede avrupadaki başarı şampiyonluktan önemlidir ama yinede zico takımla çok oynuyor, nasıl olurda fenerbahçe bi sevilla maçınada tek forvet kendi sahamızdaki maçada tek forvet çıkar kezman artı fenerin aradığı forvet değill benim korkum takım konsantre olamıyor böyle lig maçlarına ya 2.lik de giderse o zaman ne diyeceğiz avrupa hedefide kalmayacak ve bunlar küçük hatalar dolayısıyla oluyor