FenerbahceWorld Forumları

Tam Versiyon: 32. Hafta : Galatasaray 1-0 Fenerbahçe
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Konu acilmistir, hayirli ugurlu olsun. Fbbayrak
Allahın izniyle yenicez ama içimden bi ses bu maçın istediğimiz gibi sonuçlanmayacağını sölüyo ama bnm takımıma olan güvenim sonsuz FBye güveniyorum
yeniyoruz bu kerizleri korkmayin Big Grin

Kezman999 Yazan:
yeniyoruz bu kerizleri korkmayin Big Grin

inş. yenicez

içme bi huzur çöktü nedense,galibiyet huzurudur inş.

malesef maç öncesi hissettiklerim doğru çıktı ama sivasa güveniyoruz
Herşeyden önce hak eden kazandı.(Bunu söylemek çok koyuyor ama gerçek bu)Maça giremedik polis paket yaptı bizi.Olaylar devam etseydi herhalde karakolda sabahlardımSad
Sivas önemli maclardfa hep takiliyor. Sampiyonluk gitti derim ben. Guvenilecek tek sey bu macti. Baska birsey degil.
okana katılıyorum
sivasa bağlı herşey keşke kendi işimizi kendimiz görebilseydik ama olmadı şimdi 6snin yenilmesini beklicez
çok kötü oynadık bi alexin net pozisyonu vardı onu atsaydı bu maç berabere biterdi ne yazık ki olmadı... Sad
Polis minibüsünde Rahat takılan gençler...

Sefa

İlteriş

merve Yazan:
sivasa bağlı herşey keşke kendi işimizi kendimiz görebilseydik ama olmadı şimdi 6snin yenilmesini beklicez

bu işleri unutalım gs şampiyon artık şüpheniz yada umudunuz olmasın gs de çok güçlü bir lobi vardır hiç bir şekilde şampiyonluğu vermez artık önemli olan geçnler i yenip ikinciliği alarak cl ye katılmaktır 46

[attachment=230]iyi akşamlar arkadaşlar şuanda ağlıyorum neden yenildik diye neden yenildik neden biz avrupaya kafa tutarken teknik adamı olmayan bir yakıma boyun büktük bizim kadromuz onlaran daha kaliteli daha iyi ama neden eksiklik nerde oynatmayın şu kezmanı 17:17:
Insallah polisin alikoydugu agbiniz de iyi durumdadir.
resimler yakıyor sefa abi 15
Sayfa: 1 2 3
Referans URL