FenerbahceWorld Forumları

Tam Versiyon: 11 belirlendi...!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Ali Sami Yen'de 3 puan isteyen Zico, sağ kanatta Gökhan´ın önünde Deivid´i oynatıp, Kazım´ı kulübede oturtacak. Solda ise Vederson-Uğur ikilisine görev verecek.
25.4.2008

Taşlar yerli yerine oturacak
Galatasaray ile Fenerbahçe arasında pazar akşamı gerçekleşecek yılın buluşmasına iki gün kala teknik adamların sahaya süreceği kadrolar da şekillenmeye başladı. Fenerbahçe’de Zico, son haftalardaki tercihini bir kenara bırakıp, taşları yerli yerine oturtma hazırlığında... Son maçlarda solda oynattığı Deivid’i yeniden sağ kanada, Gökhan’ın önüne almayı planlayan Brezilyalı hoca, Colin Kazım’ı yedek kulübesine çekecek. Cezasını tamamlayan Vederson ile Uğur ikilisi de solda görev alacak.

Maldonado kulübe yolcusu
Arthur Zico, son antrenmanlarda talihsiz bir sakatlık olmadığı takdirde Galatasaray derbisinde sahaya Volkan Demirel-Gökhan Gönül, Lugano, Edu, Vederson-Deivid, Aurelio, Selçuk, Uğur Boral-Alex-Kezman 11’iyle çıkacak. Maldonado, sakatlığı geçmesine karşın yedek soyunacak. Aynı şekilde oynatılıp oynatılmaması konusunda sürekli spekülasyonlar çıkartılan Semih Şentürk de, bir kez daha kenarda oturacak ve oyunun ilerleyen bölümlerinde hocasının kendisine şans vermesini bekleyecek.

FB TV’de konuştu
FB TV’de yayınlanan “Zico ile Teknik Analiz” programında konuşan Brezilyalı hoca burada da derbi maçla ilgili açıklamalarda bulundu. Feldkamp’ın görevinden ayrılmasının, kendilerine hiçbir şekilde avantaj oluşturmadığını belirten Zico, “Onların da başında takım adına karar verebilecek kişiler var. Şu ana kadar söyleyebileceğimiz tek avantajımız, sadece bir gol önde olmamız. Beraberliği de avantaj olarak görmüyorum. Ayrıca bu maç şampiyonu belirlemeyecek” dedi.

Yusuf DURSUN

Kısa...Kısa...

Ballı: Kazanan önemli yol alır
Fenerbahçe İdari Menaceri Volkan Ballı, Galatasaray ile çok kritik bir maça çıkacaklarını belirterek, “Bu 90 dakika, geçen yılkinden çok farklı olacak. Çünkü bu kez iki takım da kafa kafaya... Yenilen büyük bir yara alacak. Kazanan ise şampiyonluk yolunda önemli yol alacak. Takımımız, özellikle bu sezon Avrupa’da gerilimi yüksek maçlar oynamaya alıştı. Tecrübemize ve kalitemize güveniyorum” ifadesini kullandı.

Minik boksörler çok iddialı
Hafta sonunda yapılacak Ankara Şampiyonası’nda ringe çıkacak Fenerbahçe Ankara Boks Okulu minik sporcuları çok iddialı. Antrenör Mustafa Genç, “Bu şampiyona, Haziran’da Gümüşhane’de yapılacak Türkiye Şampiyonası öncesi çok önemli bir sınav olacak. Daha önce sokakta çalışan bu çocuklardan en az üçünü Türkiye Şampiyonu yaparak, milli takıma göndermek istiyoruz” dedi.
Keske Kazim'i oynatmak icin bi formül bulabilseydik ya... Sad cok faydali olurdu
kazımın sonradan girmesi daha iyi olur bence arkadasım cünkü kazım hareketli dripling yapan bi oyuncu eğer mac sıkışırsa 6s gol bulmak icin kendini yırtarsa Big Grin ozaman kazım gibi bi adamı alması lazım ilerdeki sürati ve oyunda kalan oyuncalara göre daha dinc olur bence öyle daha iyi direk ofans anlayışı oynamak bence biraz işimizi zorlaştırır cünkü bütün bir yılın emeği bir maçta Smile inancım tam kazancaz 1-3 ama asıırı sinir vAR nedendir çözemedimBig Grin ah şu ben yokmu ben
ilk golü kazım atacak diye bir his var içimde hala =)
Big Grin yenelimde kim atarsa atsın ben golü en cok volkanın atmasını istiyorumBig Grin
Kimi oynatırsa oynatsın bu macı mutlak almalıyız başka bir yolu yok çünkü
belkide yeni bir imaj yaratacagı hep 6S yazıyorduk olurya bundan sonrada 65 yazarız
walla medya öyle şişirdiki 6s lileri resmen sampiyon yaptı tabi 6slilerde tam havaya girdi işte 3 atacaz yok 5 olur fln die cok görüyorum FB ise herzamanki gibi lig macına hazırlandıgı gibi hazırlandı işini ciddiyete alarak kopartacaz macı ilk 25 dk da hemde
CİNCONLULAR YARIN PET SU YERİNE DABACANA KULLANSIN DAHA HESAPLI OLUR EEE ... EKONOMİK KRİZ HERSEYDEN ÖNCE GELİR TABİ :34
Big Grin
Big Grin
stress den sıkıntıdan sinirden ölecem su macı kayıpsız hakem hatasız her sonucta alaydık
Sonucta bir futbol maci. Asiri kasmaya gerek yok. Tabii ki sampiyonluk nerede ise burada cözulecek, ama hersey de bitmez, kazansak da bitmez.
Referans URL