FenerbahceWorld Forumları

Tam Versiyon: Okanus top teperkene.....!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.

Bugun dukkanin önunde patlak ayakkbabim ile top teperkene.....!1
bi hareketi beceremedin be abi Big Grin

El PaBLo Yazan:

Mahsus yapiyorum, görmedin mi ayagimin sag ici ile sikistirdim hep, arkasi ile degil. Göz boyama.1

okanus Yazan:

El PaBLo Yazan:

Mahsus yapiyorum, görmedin mi ayagimin sag ici ile sikistirdim hep, arkasi ile degil. Göz boyama.1

Hadi hadi basbaya beceremedin işte herkes bi Sefa değil 15

El PaBLo Yazan:

okanus Yazan:

El PaBLo Yazan:

Hadi hadi basbaya beceremedin işte herkes bi Sefa değil 15

Yav yarin kramponu giyip gidiiim sahaya, arka arkaya on kere yapayim da gözun doysun iyi mi? 88

müthiş bir teknik, eşsiz bir yetenekBig Grin

MeTaL Yazan:
müthiş bir teknik, eşsiz bir yetenekBig Grin

Kafa bulun bakalim, Allah hepinizi tas yapacak......! 1

iyi bi teknik sezdim Birazda kondisyon varsa Çocuklar yandı demektir Smile
Lütfen topluma çocuklarımıza kötü örnek olmayalım yol kenalrlarında cadde aralarında top oynamayalım araba ve ev camlarını kırmayalım Smile videonun başına +18 yazmayı unutmusun okan

RadyoFB Yazan:
Lütfen topluma çocuklarımıza kötü örnek olmayalım yol kenalrlarında cadde aralarında top oynamayalım araba ve ev camlarını kırmayalım Smile videonun başına +18 yazmayı unutmusun okan

Hah haaa, sagol eklerim birazdan 38+ yi. 1

CeZZa Yazan:
iyi bi teknik sezdim Birazda kondisyon varsa Çocuklar yandı demektir Smile

Baksana Sefa begenmemis, ama o görecek, bileniyorum macaaaa....!34

Hah simdi geldi aklima, tam topu arkamdan saapacakkene, Estonyali arkadas geldi, orada Mutlu ile el sikisiyor. Bana bir kasa Efes getirdi, dagildim orada tum konsantrasyon gitti. Yoksa bir kerede kalkar o top. :-)
ben demistim okan abiye macda dikkat edin diye Smile su son görüntülerle bu yorumum tastiklendi Tongue

not : abi jay jay hareketini biraz daha calisman lazim Big Grinhehee
Babanda mı futbolcuydu be... 1 bu sözüne bittim okan abi senden gol yemicem okan abi 34 15

canGFB Yazan:
Babanda mı futbolcuydu be... 1 bu sözüne bittim okan abi senden gol yemicem okan abi 34 15

Takacam doksanaaaaaa, geliyoruuuuzzzzzzuuuummmmmzzz......! 1

Referans URL