FenerbahceWorld Forumları

Tam Versiyon: İlk düşen Kasımpaşa: 1-0
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Ligin son sırasındaki Kasımpaşa, 31. haftada Bursaspor'a 1-0 yenilerek, ligden düşen ilk takım oldu.

Turkcell Süper Lig'de 2007-2008 sezonunda ligden düşen ilk takım belli oldu.

31. haftada Bursaspor'la yaptığı mücadeleyi 1-0 kaybeden Kasımpaşa, 43 yıl aradan sonra çıktığı Süper Lig'e, sezonun sonu gelmeden veda etti.

Özellikle ligin ikinci yarısında aldığı puanlarla ligde kalma yolunda umutlanan, ancak geçen hafta sahasında Çaykur Rizespor' yenilerek ağır yara alan İstanbul ekibi, Bursa deplasmanında da Herve Tum'un 29. dakikada attığı gole boyun eğdi ve sahadan 1-0'lık yenilgiyle ayrıldı.

Bu sonuçla sezonun 21. yenilgisini alan Kasımpaşa 22 puanda kaldı ve Gençlerbirliği'nin Trabzonspor'la berabere kalmasıyla rakibiyle arasındaki puan farkı 10'a çıktı ve bitime 3 hafta kala ligden düşen ilk takım oldu.

Sahasında üst üste 3. galibiyetini alan ev sahibi Bursaspor ise puanını 37'ye yükseltti ve ligde kalmayı hemen hemen garantiledi.
keşke kasımpaşa düşmeseydi nedense ben bu takımı çok seviyodum46
cok yazik oldu ya Sad
seneye bekliyoruz geri paşa
ben çaykur rizenin düşmemesini istiyom çünkü ben artvinde oturdugum için en yakın orası gelio bana oraya gidiom
kasımpaşadan sonra düşen ikinci takım çaykur rize oldu
Referans URL