FenerbahceWorld Forumları

Tam Versiyon: Eto'o %99 Fenerde !!!!! şok gelişme
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
Eto'o yüde 99
Eski futbolcu Oktay Derelioğlu, Barcelona'nın Kamerunlu golcüsüyle el sıkışıldığını açıkladı
Geçtiğimiz günlerde futbol yaşamina nokta koyan Oktay Derelioğlu, Fenerbahçe'nin Barcelona'nın golcü oyuncusu Eto'o ile anlaştığını söyledi. Kanal A'da yayınlanan Sporvizyon programına konuk olan Derelioğlu, Kamerunlu futbolcunun İspanya defterini ırkçılık yapıldığı gerekçesiyle kapattığını belirterek, "Eto'o yüzde 99 yeni sezonda Fenerbahçe'de" dedi.

Irkçılık olmadığı için
Bir dönem İspanya'da da oynayan Oktay Derelioğlu, yıldız oyuncunun menajerine yakın bir arkadaşını kaynak göstererek, "Transfer, Şampiyonlar Ligi maçlarının ardından kesinlik kazanacak" dedi. Derelioğlu sözlerini şöyle tamamladı: "Eto'o Türkiye'de siyahi oyunculara sempatiyle yaklaşıldığını öğrendiği için Fener'in teklifini kabul etti"
Ulkemizde irkcilik yok haa?
Aurelio'ya sorun bir de bakalim.
Yabancilara, GAVUR diyen halkimiza sorun bakalim.
Turk vatandasi olanlarin hemen adini degistiren devletimize sorun bakalim.
Hic yediremeyiz kendimize, irkcilik ve fasizmi cok genis capta yasayan bir ulkeyiz ama farkinda degiliz.
Etoo'ya gelince, kapidan iceri girip imzayi atana kadar inanmam.
oktay ne alaka ki
MeTaL demiş kioktay ne alaka ki

Oktay sanirim menejerlik yapiyor, herhalde, Etoo'nun menejeri ile baglanti kuran o. Emin degilim ama bu benim tahminim.
Bir dönem İspanya'da da oynayan Oktay Derelioğlu, yıldız oyuncunun menajerine yakın bir arkadaşını kaynak göstererek, "Transfer, Şampiyonlar Ligi maçlarının ardından kesinlik kazanacak" dedi.

BÖLE DEDİ YANİ OKTAY DERELİOGLU bir zamanlar İspanyada oynuyordu.ozaman tanıştıgı bir arkadaşı etonun menajerine cok yakınmış ondan ögrenmiş.Anlaşmaya varılmış,el sıkışılmış,Başkanın yeni sezonda bomba transferler yapacagız demişti ve Eto'o bitti
Kanaltürk'de Barcelona'dan bir oyuncu alacagimizi söyledi. Alacagimiz oyuncu Ronaldinho degilmis.
Zencilere ıkrçı tutum izlenmedi Aurelio olayı farklı.Eto'o ya kimse zenci diye bişi yapmaz.Haberde inş doğrudur diyelim
hadi bakalım...
bize böyle forwet gerek inş doğrudur.
arkadaşlar bir şok gelişme daha oldu Fotomaçtan Eto o bitti evet dogru eto camiamıza hayırlı olsun yazın büyük bomba patlıcak işte haber...
Fener Eto'o ile anlaştı

Oktay Derelioğlu'nun önce Kanal A'da sonra Lig TV ve Radyospor'da "Eto'o yüzde 99 Fenerbahçe'de. Bu transfer imzaya kaldı" sözleri, gündeme bomba gibi düştü. Dün de Eto'o'nun menajerliğini üstlenen Grupo Santos İdup menajerlik şirketi sarı-lacivertlileri sevindirecek yorumlarda bulundu: Eto'o Fenerbahçe'yi çok istiyor. Sezon sonunda bu transferin gerçekleşme
ihtimali çok yüksek

En büyük bomba
Geçtiğimiz aylarda Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın "Gelecek sezon için öyle bir futbolcu getireceğim ki Roberto Carlos bile gölgede kalacak. Fenerbahçe tarihinin en büyük transferi olacak" müjdesi tüm Fenerbahçelileri heyecanlandırırken, gözler bu yıldızın kim olduğuna çevrilmişti. Önce Ronaldinho ismi üzerinde duruldu. Fenerbahçeli yöneticilerin Brezilyalı yıldızın ağabeyi ve menajeri Roberto Assis ile bir görüşme yaptığı belirtildi. Sonrasında Fenerbahçe'nin gündemindeki ismin sadece Ronaldinho olmadığı ortaya çıktı.

Oktay'ın duyumu
Barcelona'nın Kamerunlu starı Samuel Eto'o'nun da Fenerbahçe'nin listesinde olduğu gün ışığına çıktı. Hatta bu haberi Türk basınında ilk kez duyuran gazete de Fotomaç olmuştu. Birkaç gün önce Kanal A'daki Sporvizyon programına konuk olan Fenerbahçe'nin eski yıldızı Oktay Derelioğlu, "Eto'o yeni sezonda yüzde 99 Fener'de. Bu transfer imzaya kaldı" dedi. Bu haberi, Eto'o'nun menajerine yakın bir kaynaktan öğrendiğini söyleyen Oktay, bu müthiş iddiasını salı günü LiG TV'de, dün de Radyospor'da Gündem' programında yineledi.

Eto'o çok istiyor
Fotomaç, bunun üzerine Eto'o-Fenerbahçe cephesindeki transfer gelişmelerini dün derinlemesine mercek altına aldı. Eto'o'nun bağlı bulunduğu menajerlik şirketi olan Grupo Santos İdup'un bu konudaki görüşlerini aldık. Grupo Santos İdup menajerlik şirketi bu konuda şu açıklamayı yaptı: "Eto'o Fenerbahçe'yi çok istiyor. Bu transferin sezon sonunda gerçekleşme ihtimali çok yüksek." Fenerbahçe'nin Eto'o'ya yıllık 5 milyon euro teklif ettiği, Barcelona'ya da 20 milyon euro bonservis bedeli ödemeye hazır olduğu öğrenildi.

B planı Crouch
Fenerbahçe'nin Eto'o'nun transferinde bir son dakika pürüzü yaşaması durumunda Liverpool'lu Peter Crouch'u transfer edeceği iddia edildi. 27 yaşındaki İngiliz futbolcunun kulübü ile 2011 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Crouch'un bonservis bedeli ise 10 milyon euro.
fenere işAllah samuel eto gelir ama Peter Crouch gelmesini istemiyorum kezman daha iyi
Ya arkadşlar Forvet tamam Eto artık %99.99 fenerde son dakika haberine göre İspanyanın Marca gazetesi Eto+Roni ye 90.milyon avro vericekmiş bu marcanın haberi ama Eto dediim gibi %99.99 FENER de
KrAlex demiş kiYa arkadşlar Forvet tamam Eto artık %99.99 fenerde son dakika haberine göre İspanyanın Marca gazetesi Eto+Roni ye 90.milyon avro vericekmiş bu marcanın haberi ama Eto dediim gibi %99.99 FENER de

%99 Fenerde diosun.madem bu kadar iddialı konuşuosun delil göster.Yönetim transfer politikasını gizli tutarken sadece gazete haberleri ile nasıl emin konuşuyorsun anlamadım
Gelirse çok büyük transfer olur !
El PaBLo demiş ki
KrAlex demiş kiYa arkadşlar Forvet tamam Eto artık %99.99 fenerde son dakika haberine göre İspanyanın Marca gazetesi Eto+Roni ye 90.milyon avro vericekmiş bu marcanın haberi ama Eto dediim gibi %99.99 FENER de

%99 Fenerde diosun.madem bu kadar iddialı konuşuosun delil göster.Yönetim transfer politikasını gizli tutarken sadece gazete haberleri ile nasıl emin konuşuyorsun anlamadım

Evet kesin diyorum çünkü ßu haber tam 1 haftadır İspanyada,Türkiyede yayılıyor.Eto o arkadaşlarına Feneri ve Türkiyeyi soruomuş Kamerunlu Rigobert Song a sormuş nası bir takım İstanbul nasıl demiş Song un cevabı
Gelirsen Pişman olmassız Fener cok kaliteli bir takım.İstanbul ise cok güzel her şey cok iyi.

Ayrıca Türkiyede Siyahi oyunculara iyi davranıldıgını biliyo
Örn:Appiah
Örn:Song

Ayrıca Fenerßahcenin Transfer Politikasıda gizli deil.Bir kaç gün önce Liste açıklandı.Sheva,Kanuote,ETO'O,Petr Crouch,Roni, Gibi dev ismler var.

Eto transfer oldugunda FenerbahceWorld de bir uye vardı.Bu sölemişti dersiniz
El PaBLo demiş ki

Kesinlikle soylediklerine katiliyorum; turk medyasina guvenerek hareket edemeyiz. Gelip imzayi atana kadar bende inanmiyorum gelecegine...
Hayirlisi...; faydali olacagi kesin....
yönetim gizli gizli arkasında ism yazmayan 10 numaralı formalar bastırmış.Yani alacagımız poyuncuya ''10'' numara verilicek demmekki büyük ve güzel bir golcü alınıcak ki 10 numara veriliyor.AYrıca alacagımız oyuncuda R.Carlos da oldugu gibi forma parasından oyuncunun parasını cıkarıcaz galiba 10 numaralı formalar hazır..
bana göre siyah ama eto deil bu futbolcunun ismi...
Bu aynı geçen seneki adriano işine döndü ben asla inanmıorum inanamamda geçen senede kimi hakanımı birini aramıştılar adriano için gözün aydın arkadaşın gelior die umarım yanlış hatırlamıorum bu senede aynı kişi oktayı aradı herhalde inş gelir çok çok sevinirim ama zannetmiorum bence ihtimal %99,99 diil %0,01 bana göre ama inş mucize gerçekleşir ülkemizdeki siyahi futbolculara davranışta hiç bi sorun olcagını düşünmüyorum her zaman dierlerinden daha fazla sempatiyle bakılmıştır arkadaşlar hatırlayın uche de siyahiydi ama başımızın üstünde taşıdık ve aranızda bilenler vardır kırmadıgı cevizde kalmadı ve ugruna şarkılar yazıldı sen Allahın bir lutfusun die ve sevda demirel adlı şahsiyet hala onu sayıklamakta niese neyse lafı uzatmıyalım inş dielim
sallama haberrr
Sayfa: 1 2
Referans URL