FenerbahceWorld Forumları

Tam Versiyon: Başını dik tut. Bu maçı sen alacaksın....!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Kendi kalesine gol attıktan sonra adeta yıkılan Deivid'i, Alex'in soyunma odasındaki şu sözleri kendine getirdi: Başını dik tut. Bu maçı sen alacaksın
4.4.2008
[Resim: 7_206184_deivid0404bb.jpg]
Kara kara düşünüyordu
Avrupa'nın nice devini birer birer deviren Fenerbahçe, önceki gece bu zincire bir yeni halka daha ekledi. İngilizler’in güçlü ekibi Chelsea’yi, 1-0 yenik durumdan gelip Şükrü Saracoğlu’nda devirme başarısını gösteren Sarı-Lacivertliler’in ikinci yarıda sergilediği etkili futbolun sırrı da ortaya çıktı. Devre arasında soyunma odasında Alex’in konuşma yaptığı, ayrıca kendi kalesine gol atan Deivid’le birebir görüştüğü belirtildi. Ünlü futbolcu, bir kenarda kara kara düşünen Deivid’e şunları söyledi:

‘Golü sen atacaksın’
“Sana burada böyle oturup karamsar düşüncelere dalmak yakışmaz. Şimdi hep beraber çıkıp, onlara Fenerbahçe’nin gücünü göstereceğiz. 50 bin taraftarımızın desteği ile bu maçtan galip ayrılacağımıza ve galibiyet golünü de senin atacağını inanıyorum. Başını dik tut.” Konuyla ilgili açıklama yapan Deivid de, “Evet, kaptanımızın devre arasındaki konuşması beni kendime getirdi. Sahaya çıktım ve ilk yarıyı yaşanmamış saydım. Her şeyi ve özellikle de kendi kaleme attığım golü unuttum” ifadesini kullandı.

Kim tutar Deivid’i
Şampiyonlar Ligi’nde gol sayısını 5’e yükselten Deivid, 7 gollü Cristiano Ronaldo, 6 gollü Messi’nin ardından gelen 5 golü bulunan 5 futbolcudan birisi. 5’er golü bulunan 5 futbolcudan 3’ünün takımı elendi. 6 asistle en üst sırada yer alan Alex de, çeyrek final ilk maçları sonucunda zirvede yine tek kaldı. Sambacı’nın rakipleri, 3’er asistli Liverpool’dan Gerrard, Kewell, Roma’dan Tonetto, M.United’tan Nani, Arsenal’dan Hleb ve takım arkadaşı Aurelio. 4’er asistli oyuncuların takımları ise elendi.

Yusuf DURSUN
Oha böyle bi konusma sonrasi, normal'dir Deivid'in o golü atmasi!
İşte takım kaptanı,işte motivasyon!!
Referans URL