FenerbahceWorld Forumları

Tam Versiyon: Rıdvan 91 bin YTL kazandı !
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Rıdvan Dilmen, G.Saray - Denizli maçında Servet'in son dakikada golü atınca havalara uçtu.2 Nisan 2008 10:46Rıdvan Dilmen, G.Saray - Denizli maçında Servet Çetin son dakikada golü atınca küçük bir servetin sahibi oldu.

Fenerbahçe ve Milli Takım'da yıllarca başarıyla futbol oynayan, daha sonra Fenerbahçe'nin teknik direktörlüğünü de yapan futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, G.Saray - Denizli maçında Servet Çetin son dakikada golü atınca küçük bir servetin sahibi oldu. Rıdvan, iddaa oyunundan bu gol sayesinde 91 bin YTL kazandı.

GOL OLUNCA HAVALARA UÇTU

Rıdvan Dilmen'in G.Saray - Denizlispor maçının oynandığı hafta sonunda birkaç tane yüksek oranlı kupon yaptığı ve bu kuponların hepsinde G.Saray- Denizli maçına (1) oynadığı bildirildi. F.Bahçeli olan Rıdvan Dilmen'in, Servet golü atınca sevinçten havalara sıçradığı da öğrenildi.

Takvim
Habire gözumden dusuyor. Bu ikinci buyuk hatasi.
ben iddaa oynasam bende gs'ye yatirirdim. Bunda birsey yok yanliz gs kazandi diye havalara da ucmazdim.

FENERBAHCE'M ICIN TÜM PARALAR FEDA OLSUN!!!!!!!!!!!!!
iyi para
Milyon kaybedeceğimi bilsem asla GS vermem vermedimde kasımpaşa ile tek maçta servete ulaştım tüm anadolu takımlarına param feda olsun herhafta karşı takıma basıyorum
Para kazandi diye havaya ucmasi degil bana koyan, bunu milletin icinde yapmasi ve basina sizmasi. Bunlar efsane adamlar biraz dikkat etmeliler.
haberin aslı var mı ki? Rıdvan abim yapmaz öyle şey, yani en azından herkesin içinde yapmaz :S
Referans URL