FenerbahceWorld Forumları

Tam Versiyon: Ronaldinho Adım adım Fenere
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
[/b]Roberto Carlos, İspanyol basınına "Barcelona Ronaldinho'yu satarsa, başkanımız onu gider alır" demişti! Katalan ekibi, Brezilyalı yıldızı Schalke maçı öncesi kadro dışı bıraktı, bu transferde Fenerbahçe yönetiminin önü iyice açılmış oldu. Sarı lacivertliler, ünlü bir menajeri İspanya'ya gönderdiler

Ronaldinho adım adım Fenerbahçe'ye yaklaşıyor.
Geçtiğimiz günlerde Brezilyalı dünya yıldızının ağabeyi ve menajeri Robert Assis, "Ronaldinho'nun bonservisi 16 milyon euro" açıklamasını yapmıştı. Bu gelişme üzerine harekete geçen Fenerbahçeli yöneticiler, Ronaldinho transferi için Assis ile görüşmelere başlamıştı. Dün Ronaldinho'nun kadro dışı kalması Fenerbahçe'nin işini daha da kolaylaştırmış oldu. Fenerbahçe, Ronaldinho transferini gerçekleştirebilmek için ünlü bir menajeri geçtiğimiz hafta İspanya'ya gönderdi.

Barcelona, bugün Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Schalke 04 ile oynayacağı zorlu karşılaşma öncesinde Ronaldinho'yu kadro dışı bıraktı. İspanyol basını, Katalan kulübünün sanki Ronaldinho yokmuş gibi hareket ettiğini yazdı. 28 yaşındaki Brezilyalı golcünün menajeri Assis, "FIFA'nın futbolculara kolaylık sağlayan 17. maddesinden yararlanacağız. Barcelona'ya 16 milyon euro ödenirse Ronaldinho serbest kalır" dedi. Brezilyalı yıldızın Fenerbahçe'ye transferi için Roberto Carlos da aracılık yapıyor.
ronadinho nun fenere gelme ihtimali bence %40 böyle çok haber çıktı geliyor geliyor diye ama tısss
nisaaan 1 Big Grin
kralex imzandaki resimde de alt sırada brezilyalılar birbirlerine kollarını atmışlar kezman yalnız kalmışTongue
Birde bold yazi yapmayi ve foruma resim koymayi da ögrensek.
Carlos onu ayagından tutuyo ama Big Grin:D
2003'deki konfederasyon kupasında brezilya'yla 2-2 berabere kaldığımız maçta alex'le ronaldinho inanılmaz bi uyum içindeydi. ronaldinho'yu Fener'de alex'le yan yana düşünemiyorum. dağıtırlar ortalığı.
arkadaslar bu balon haberlere inanmiyorsunuz umarim,gecen sezon chelsea ronaldinho icin 100 milyonun üzerinde ücret teklif etti barcelonaya,vermediler.16 milyon gibi komik bir rakama barcelonanin ronaldinho yu birakacagini sanmiyorum.
evet gücümüzün farkindayim fakat o da bir yere kadar.bence sezon sonu kadromuza katilacak bir numarali transfer adayi Schevcenko dur.
geçen seneki ronaldinhoyla bu seneki ronaldinho arasında büyük fark var. geçen sene hep nikeın reklamlarında boy gösterirdi, maçlardaki formu inanılmaz yüksekti ama müthiş bi düşüşe geçti. uzun süredir adı bile duyulmuyo. tamam ronaldinho ronaldinhodur ama olmayacak iş değil.
bu arada takıma brezilyalı degil Kamerunlu Eto o geliyor hazırlıklı olun seneye ShoW ßaşlıyor
adam barçanın elinde kaldı resmenBig Grin
ah keşke gelse ama böyle çok haber çıktı da sonuç yok ki......
Ronaldinho transferinin gerçekleşmesini futbol yönünden çok ezeli rakiplerimizin tepkilerini kahkahalarla izlemek için isterim. Roberto Carlos olayında yaşananları sanırım hepimiz hatırlarız. Sayın Polat neler neler deyip nasıl da kızarmıştı transfer açıklanınca. Sonra da ne laf etsem dedi ve yaşı öne sürdü ve yırttı. Bu sefer ne diyecek acabaBig Grin Adam dünyadaki en iyi oyuncu seçildi kaç kere. Ronaldinho için de yaşlı mı diyecekler çok merak ediyorumBig Grin:D
Referans URL