FenerbahceWorld Forumları

Tam Versiyon: Baki Mercimek hayata küstü !!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
121

Fenerbahçe karşısında taraftarların tepki gösterip, ıslıkladığı Baki hayata küstü.

Fenerbahçe karşısında taraftarların tepki gösterip, ıslıkladığı Baki Mercimek hayata küstü. Maçın ardından özel arabasını bile kullanmayan ve arkadaşını çağıran savunma oyuncusu evine hapsoldu. Baki’nin tüm telefonlarını kapattığı öğrenildi. Takım arkadaşı Ali Tandoğan’ın büyük ilgi gösterdiği Baki Mercimek’in gelecek hafta oynanacak Sivasspor maçında kadroya alınmaması bekleniyor. Büyük tepki gören Baki’nin sezon sonunda Beşiktaş’la olan sözleşmesi de sona eriyor...
Anlamadim gitti, Baki ne yapti anasini satayim, manyak bu BJK'liler.

okanus Yazan:
Anlamadim gitti, Baki ne yapti anasini satayim, manyak bu BJK'liler.

Adama futbolcu demeye 1000 şahit lazım.BJkliler haklı herif hem öküz,ne adama basmasını biliyor ne pas atmasını.dan dun ayağa giriyor.Böyle bi adam değil beşiktaşta süper ligte oynamamalı.bide bu adam sunderland ve ajax da oynamış vay anasını

Iiyi de hakem direkt kirmiziyi verse anlardim, es gecti. Neden bunca mac sonra simdi bu tepki?

okanus Yazan:
Iiyi de hakem direkt kirmiziyi verse anlardim, es gecti. Neden bunca mac sonra simdi bu tepki?

çok pas hatası yaptı bide 2. golün asistini yaptı alex'e

iyi oynadı herkes de baki mi kötüydü Big Grin o tekme atıp yıldırmasa kaç olurdu düşünsünler bi Big Grin
futbolcu değil zaten bu herif orası ayrı
Baki gel bi kelinden öpeyim abicim... Big Grin

canGFB Yazan:

okanus Yazan:

2. golün asistini semih yaptı diye hatırlıyorum ben.

MeTaL Yazan:

canGFB Yazan:

okanus Yazan:

2. golün asistini semih yaptı diye hatırlıyorum ben.

semih yaptıda pozisyonu baki başlattı

yuh be sunderlend ve ajax bunu nie aldı acaba ???

KrAlex Yazan:
yuh be sunderlend ve ajax bunu nie aldı acaba ???

Iyi oyuncuydu demeki. Karga harcamis yine.

Referans URL