FenerbahceWorld Forumları

Tam Versiyon: Polat Tuncay'ı istiyor
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Galatasaray Başkanı Adnan Polat, sezon başında Fenerbahçe'den ayrılıp İngiltere'nin yolunu tutan Tuncay Şanlı'ya Sarı-Kırmızılı formayı giydirmek istiyor.

Başkan’ın listesi yıldız dolu

Süper Lig’de şampiyonluk için kritik haftalara girilmesine rağmen halen Ali Sami Yen’deki maçlarını tıklım tıklım dolu tribünler önünde oynayamayan Galatasaray’da Başkan Adnan Polat, taraftarı heyecanlandıracak transferler yapmaya kararlı... Listesinde bir çok yıldız bulunan Polat’ın şimdi de eski Fenerbahçeli Tuncay Şanlı’ya göz koyduğu öğrenildi.

..Ve Emre Belözoğlu

İngiltere’de Middlesbrough formasıyla şu ana kadar 31 maçta boy gösterip, rakip ağlara 6 gol bırakan Milli futbolcu, Türkiye’ye dönmeye sıcak bakmasa da Adnan Polat’ın şartları sonuna kadar zorlayacağı bildirildi. Polat’ın Tuncay dışında İngiltere’de hayal kırıklığı yaratan Emre Belözoğlu için de çalışmalara başladığı ve hayli yol katettiği vurgulandı.

Fanatik

beni de al ednan Big Grin
Bu haberi okudum ve çok sinir oldum 1 kere Tuncayın en sinir olduğu takım 6s adnan cok sey istiyo en basta Tuncay'inkini Big Grin bu adam 6s'yi batırmazsa bende sevillalı olim Tongue Big Grin mali kriz geliyor 6s hazırlanın Big Grin
Alir, alir, hersey Tuncay'da bitiyor. Avrup aavrup adiye gitti, bakalim dogru mu imis? Turkiye'de Fener diyordu, iste delikanlilik testi.
bir baba hindi çektikten sonra olurda gs ye transfer olursa tuncay diyecek söz yok.
Bundan ziyade Serhat'i alacak galiba iki kiz kardes takim'dan bir tanesi.
ben kalkıp tuncayın 6s ye geliceğini hiç sanmıyorum
onun türkiyede geliceği tek takım var fenerbahçe
oda adnan abi biraz avucunu yalasın tuzlu tuzlu Big Grin Big Grin
1)Fanatik KOLPA
2)Lacivert ve Sarı,Fenerbahçe bu Alemin Kralı,Galatasaraymış A....... a... koymalı bestesini söyleyen Tuncay 6sye gitmez!!(Tümer örneği vermeyin.Karakter farklı)
tuncay oraya gidecek kadar ezikdeğil biraz zor alırsın ADNAN! onu
19 semihide alır1924
bu adnan baya uçmuş12 o TUNCAYI alırsa bend DEVİD BEKIMI alırım 136 11 128 55
Referans URL