FenerbahceWorld Forumları

Tam Versiyon: Kezman999 ile çok özel
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Aslen Kazakistan'liyim ama bizim birinci vatanimiz Türkiye....

Fenerbahceli olmasaydim belki Kazakistan'i tutardim....

Babam Gs'liydi, Annem Fb'li....

Bi dakka telefon stress var eski sevgilim ariyor....

Kezman ilk Fenerbahçe'ye geldigi zaman hic düsünmeden bu nicki aldim....

Ama ölümüne Toni Schumacher kesinlikle....

Kazakistan'da bir tundrada sessiz sedasiz bir kervan yuruyordu. Agaclarin ruzgara boyun egdigi, dolunayin kayalari yalayip gectigi o gece, o sessiz gece, bir bebek aglamasi, bir yeni dogan cocugun cigligi ile sessizlik yerini gurultuye birakti.

Hepinizin, bu yeni dogan cocugun Ali oldugunu dusundugu su anda, ben de alakasi yok diyerek havayi bozuyorum.Smile

Ali Usta Kazakistan kökenli, anne baba tarafindan. Onlar Turkiye'yi, Istanbul'u sevmis insanlar.
Kezman999 yani Ali Usta ile yaptigimiz daginik, ufak muhabbet iste hemen asagida:
----------------------------------
Okan: ok bu röportaj yapma fikri nereden cikti? Baska bir siteden mi örnek aldin yoksa senin fikrin mi?

Ali:El Pablo ile konusuyorduk, bi baktim adam acayip seyler söylemeye basladi ben de sonra'dan düsündüm bu laflar kaybolmamali hep hatirlanmali sözleri yazip forumdan yayinliyim dedim.

Okan: Aslen nerelisiniz siz, Almanyada mi dogdun?

Ali: Ben Almanya'da dogup büyüdüm, Türkiye'de Istanbul'da kaliriz. Aslen Kazakistanliyim.

Ali: Röportaj basladimi?

Okan: Yok yaa daha bjk ye birseyler yaziyorum

Okan: Turkiye'de erkek yapti mi capkinlik, kadin yaptimi ahlaksiz deniyor, bun ane dersin?

Ali: Bak bu cogunlukla tüm Dünya'da böyle, cok büyük bir yanlis bence. Dünya'ya bakis acimiz degismeli. Erkek de ahlaksizdir o zaman.

Ali: Bi dakka telefon stress var

Okan: Neden

Ali : Eski sevgilim aradi, ariyor daha dogrusu

Okan: Rasizm ile ilgili kisisel sorunlarin oldu mu?

Ali: Almanya'da son zamanlar cogaldi diyebilirim rasizm. Yabancilarin sayisi da her gecen gün artiyor,kültürler birbirine kaynasamiyor, benim sahsen öyle bi sorunum olmadi diyebilirim. Hic alman bana ülke den cik demedi. Hic bir. Özür dilerim bazen türkce'de sorun yasiyorum.

Okan: Futbolcularin mac sonrasi yaptiklari yorumlar var, özellikle de kaybeden takim oyuncusu genellikle reddeder konusmayi, ne dusunuyorsun bu konuda?

Ali: Bak bunu hic düsünmedim. Kendimi futbolcunun yerine koysam biraz anlayabiliyorum onlarin durumunu, bazen insan birseyi yapmak istemez. Devamli disco'ya giden birisi, mesela her gün disco'ya gitmek istemez

Okan: LED ZEPPELIN sana tanidik mi?

Ali: Zeppelin? Hava'da ucan balon gibi birsey,insanlari tasiyor ama

Okan: Peki ne tur muzik dinlersin?

Ali: Her türlü kulaga hos gelen müzigi, ama genelde Hip Hop

Okan: Birkac grup ver örnek

Ali: Sen ve Metal sevmezsiniz ama, TR'den Ceza, Almanyadan Eko

Okan: Turkiye tarihinde en cok takdir ettigin sahis kimdir?

Ali: Kesinlikle Atatürk

Okan: Ondan sonra

Ali: Aziz Yildirim

Okan: Fenerbahçe'nini gelmis gecmis en iyi kalecisi kimdir sence?

Ali: Toni Schumacher, hic izlemedim ama, alman olmasi ve Dünya Stari olmasi bana yetiyor, bide Cihat Arman var.

Okan: Kirmizi renkli t-shirtin var mi?

Ali: Yok, cirkin olur olsaydi, ama Türk Bayragim var, Fenerbahçe bayragim da var

Okan: Nickin kezman, nereden, ne zman, neden basladi bu sevgi?

Ali: Kezman ilk Fenerbahçe'ye geldigi zaman hic düsünmeden bu nicki aldim. Kezmani cok seviyorum. Birgün eger görüsürsek Kezmanla, göz yaslarimi tutamam herhalde. Kezman kesinlikle en sevdigim futbolcu. Türkiye'yi tercih etti icin ona sonsuz tesekkürler

Okan: Yani onu fenere gelmeden taniyor ve seviyordun

Ali: Yok hic izlemedim, adini tabi duyduk, cok ünlüydü. Sirp olmasaydi, belki bu kadar sevmezdim. Sirplari sevdigimden degil, Bi Sirp'in hemde böyle dünya stari iken Türkiye'yi tercih etmesi gercekten cok süper. R.Carlos'un bizi tercih etmesinden daha da süper, R.Carlos cünkü Brezilyalilarin sayisi fazla oldugu icin bizi tercih etti

Okan: Anladim, extreme bir tercih, ve cok cesurca yapilmis bir tercih

Ali: Evet, öyle demek istiyorum, bide Sirplar genelde bu ülkede pek kabul görmezler, o yüzden daha da cok seviyorum. Kezman'nin da sevgiye ihtiyaci var. Revivo'nun burayi tercih etmesi cok cesur bir olay,ama o baska konu

Okan: Tamamdir

Ali: Ohh be rahatladim, kalbim atiyordu, cok hizli, birden kendimden gecmisim, konu Kezman'i anlatmak olunca tabi.....!

Ali: Ama ölümüne Toni Schumacher kesinlikle, bunu da yaz altina.

[Resim: 78ir8.jpg]

[Resim: alianzug2fq2.jpg]
Guinness kitabini alin aldirin!!!!!!!!!!!!! Big Grin
Led Zeppelin'i tanimadigim icin Orcun kizmasin Smile
Kezman999 demiş kiLed Zeppelin'i tanimadigim icin Orcun kizmasin Smile

yok canım niye kızayımBig Grin
Referans URL