FenerbahceWorld Forumları

Tam Versiyon: MeTaL ile cok özel
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Ücüncü röportajimizda fenerbahceworld'in önemli üyelerinden MeTaL ile yine cok özel bir sohbetimiz oldu.

"Kücükken hep sorardim hangi takimi tutayim diye"
"Alex gibi oyuncular dünya'da nadir"
"Ortega bekleneni veremedi"
"Metal Amerika'da bile yasaklaniyor"
"1 milyon Euro'm olsaydi lüks bi ev alirdim"

Kezman999: Öncelikle nasilsin Orcun?
MeTaL: Dershaneden geliyorum. Yorgunum. Internet'te biraz kafa dagitiyim dedim.

Kezman999: Kasimpasa galibiyeti icin ne demek istersin?
MeTaL: henüz izlemedim. Akşam trt deki stadyum programından izleyecem.

Kezman999: Fenerbahce sevgisi nasil basladi sende?
MeTaL: Kücükken herkeze sorardim, hangi takimi tutayim diye. Istedigin takimi tutabilirsin derdiler. Hic kimse bunu veya sunu tut demedi. Bende birgün Fenerbahce'yi tutum.

Kezman999: Fenerbahce'de en sevdigin futbolcu kim?
MeTaL: Benim en sevdigim futbolcu Alex. Eminim ki bircok Fenerbahceli icin de öyle'dir. O'nun gibi futbolcular dünya'da cok nadir.

Kezman999: Fenerbahce'nin en flas transferlerinden Ortega icin ne demek istersin?
MeTaL: Insan inanamiyor tabii ki. Türkiye bu tür transferlere alisik degildi. Ortega'nin kendisine gelince. Bence bekleneni veremedi. Cünkü 1 mac iyi oynardi sonra yatardi. Devamliligi yoktu.

Kezman999: Ankara'da yasam nasil?
MeTaL: Istanbul daha aksiyonlu bir sehir tabii ki. Ama Ankara'dan memnunum. Yasam burda rahat.

Kezman999: En sevdigin müzik grubu kim?
MeTaL: En sevdigim müzik gubu DARK TRANQUILLITY.

Kezman999: Eglenmek icin disco'ya gidermisin?
MeTaL: DARK TRANQUILLITY dinleyen birisi disco tanimaz.

Kezman999: Metal Türkiye'de pek kabul görmeyen bi müzik stili. Bunun hakkinda ne demek istersin?
MeTaL: Türkiye'de metal dinleyen büyük bir kisim var. Ama metal'dan nefret eden de büyük bir kisim var. Bide metal dinleyen kisilerden nefret edenlerde var. Benim bi arkadasim Teksas'da bi ailede kaldi. Orda ona metal dinlemesini yasakladilar. Kulakliklarla bile. Her insan'nin icin bir seytan oldugunu söylediler. Metal'da insan'daki seytani cikariyormus. Bu tür tuaf insanlar'da var.

Kezman999: Son soru. Bir milyon Euro'n olsaydi ne alirdin?
MeTaL: Ilk olarak aileme danisirdim herhalde. Büyük ihtimale lüks bir ev alirdim.

ALi USTA
manşetler ölümcül olmuşBig Grin
Dinininninnnnn, Metal´'in karanlik yuzu ortaya cikti..! :-)
çok karanlıktır yüzüm arada kömür falan taşıyorum bulaşıyoTongue
Yanlislika bütün röportaji sildim Sad . Sonra biraz düzeltim.

Okan Abi boota kayıtliysa geri alabilirmisin bunu?

Orcun bir daha online oldugunda bana bi haber ver beraber düzeltelim.
orcun senın nıye resmın yok dayı?
şimdiki üyeler içinde en eskı okna abı ve orcunu tanırım ama orcunu goremedım gıttı Smile

erman Yazan:
şimdiki üyeler içinde en eskı okna abı ve orcunu tanırım ama orcunu goremedım gıttı Smile

Bu laftan sonra ben bu forumu bırakırım.hatırlaa derim h.K=El PaBLo=Sefa

Sefa Yazan:

erman Yazan:

Bu laftan sonra ben bu forumu bırakırım.hatırlaa derim h.K=El PaBLo=Sefa

lan evet ya vay dur hatırladım abı ıkıdebır nikini degıstırıon Smile tamam özür dilerim okan abi orcun sefa 135

Referans URL