22-03-2008, 05:54 PM
Ikinci röportajimizida’da Okanus Agabey’imiz ile cok keyifli bir sohbetim oldu.
“Harrington Kupasi maci tarihimizin en anlamli galibiyetiydi”
“Manchester United macina Ebru Köksaldi ile birlikte gittik”
“Antu.com’un kurulusunda bende bulundum”
“FBTV fikri ilk benden cikti”
“Küba’ya gitmek isterim”
Kezman999: Nasilsin Okan Abi?
Okanus: Süperim. Kasimpasa’yi yendik daha ne olsun?
Kezman999: Fenerbahçe’de en sevdigin oyuncular kim?
Okanus: Pierre Van Hooijdonk ve Alex. Ikiside inanilmaz seyler katti takimimiza.
Kezman999: Fenerbahçe’nin eski ve unutulmaz oyuncularindan Uche ve Okocha hakkinda ne söylemek istersin?
Okanus: Ikisini de cok severim. Okocha’nin GS’ye taktigi gol unutulmaz. Uche’nin ise 90. Dakika da BJK’ye attigi gol ve ardindan yillar sonra gelen galibiyeti hic unutamam.
Kezman999: 1996’da aldigimiz Manchester United galibiyeti icin ne diyeceksin?
Okanus: ManU macinin ilk ayagina gitmistim Kadiköy’e ta Finlandiya’dan. Ebru Köksaldi ile birlikte izledik o maci.“Hergün daha da fenerli” diye bi pankart’da acmistik. Ama maci kazanamamistik. O yüzden deplasman macini kazanmamiz benim icin daha da anlamliydi.
Kezman999: Bazilari icin bu galibiyet tarihimizin en anlamli galibiyet’i. Sonucta 40 yil sonra ManU bir Avrupa Kupasi macinda kendi evinde yenildi.
Okanus: Yok bence degil. Harrington Kupasi’ni kazandigimiz mac daha da anlamliydi. Tek mac tek kupa (not: Harrington Kupasi 1923’de kazanildi).
Kezman999: Fenerbahçe disinda en sevdigin takim hangisi?
Okanus: Sakarya ve St.Pauli.
Kezman999: St. Pauli taraftarinin video’su vardi forumda. ‘Fenerbahçe’den sonra en büyük takim’ diye yazmistin.
Okanus: Evet vardi. St. Pauli taraftarina hayranim.
Kezman999: Antigalatasaray.com sitesinin sahibi senmisin?
Okanus: Evet su an benim sitem. Ama iki arkadas var onlara devretmek istiyorum.
Kezman999: Kolpacarsi.com’a girermisin?
Okanus: Uzun zamandir girmedim. Ben o site’nin yapilmasina karsiydim. BJK’yi kaale almamiza gerek yoktu.
Kezman999: Antu.com’a girermisin?
Okanus: Antu.com’u yapan kisilerden birisi de benim. Gecenlerde reklam icin tekrar üye oldum. FBTV fikri zaten ilk benden geldi. Herkez gülmüstü. Al sana FBTV.
Kezman999: Türkiye disinda gitmek istedigin bir ülke varmi?
Okanus: Küba ya gitmek istiyorum.
Kezman999: Kuba denilince aklima ilk olarak Che Guevara gelir.
Okanus: Üstümde su an Che Guevara’nin t-shirt’ü var.
Kezman999: Finlandiya’da genelde hava nasil?
Okanus: Yazlari günler cok uzun sürer. Kislari geceler cok sürer. Bide kislari durmadan kar yagar. Bu kis cok az yagdi ama.
Kezman999: Ilk zamanlar dil sorunu cektin mi?
Okanus: Evet. Fince ve türkce ayni dil ailesinden olmalarina ragmen birbirleriyle hic bir alakalari yok.
Kezman999: Tesekkür ederim Okan Abi cok keyifli bir sohbet oldu
Okanus: Bende tesekkür ederim, cok keyif aldim
ALi USTA
![[Resim: okanuscq2.jpg]](http://img384.imageshack.us/img384/3672/okanuscq2.jpg)
“Harrington Kupasi maci tarihimizin en anlamli galibiyetiydi”
“Manchester United macina Ebru Köksaldi ile birlikte gittik”
“Antu.com’un kurulusunda bende bulundum”
“FBTV fikri ilk benden cikti”
“Küba’ya gitmek isterim”
Kezman999: Nasilsin Okan Abi?
Okanus: Süperim. Kasimpasa’yi yendik daha ne olsun?
Kezman999: Fenerbahçe’de en sevdigin oyuncular kim?
Okanus: Pierre Van Hooijdonk ve Alex. Ikiside inanilmaz seyler katti takimimiza.
Kezman999: Fenerbahçe’nin eski ve unutulmaz oyuncularindan Uche ve Okocha hakkinda ne söylemek istersin?
Okanus: Ikisini de cok severim. Okocha’nin GS’ye taktigi gol unutulmaz. Uche’nin ise 90. Dakika da BJK’ye attigi gol ve ardindan yillar sonra gelen galibiyeti hic unutamam.
Kezman999: 1996’da aldigimiz Manchester United galibiyeti icin ne diyeceksin?
Okanus: ManU macinin ilk ayagina gitmistim Kadiköy’e ta Finlandiya’dan. Ebru Köksaldi ile birlikte izledik o maci.“Hergün daha da fenerli” diye bi pankart’da acmistik. Ama maci kazanamamistik. O yüzden deplasman macini kazanmamiz benim icin daha da anlamliydi.
Kezman999: Bazilari icin bu galibiyet tarihimizin en anlamli galibiyet’i. Sonucta 40 yil sonra ManU bir Avrupa Kupasi macinda kendi evinde yenildi.
Okanus: Yok bence degil. Harrington Kupasi’ni kazandigimiz mac daha da anlamliydi. Tek mac tek kupa (not: Harrington Kupasi 1923’de kazanildi).
Kezman999: Fenerbahçe disinda en sevdigin takim hangisi?
Okanus: Sakarya ve St.Pauli.
Kezman999: St. Pauli taraftarinin video’su vardi forumda. ‘Fenerbahçe’den sonra en büyük takim’ diye yazmistin.
Okanus: Evet vardi. St. Pauli taraftarina hayranim.
Kezman999: Antigalatasaray.com sitesinin sahibi senmisin?
Okanus: Evet su an benim sitem. Ama iki arkadas var onlara devretmek istiyorum.
Kezman999: Kolpacarsi.com’a girermisin?
Okanus: Uzun zamandir girmedim. Ben o site’nin yapilmasina karsiydim. BJK’yi kaale almamiza gerek yoktu.
Kezman999: Antu.com’a girermisin?
Okanus: Antu.com’u yapan kisilerden birisi de benim. Gecenlerde reklam icin tekrar üye oldum. FBTV fikri zaten ilk benden geldi. Herkez gülmüstü. Al sana FBTV.
Kezman999: Türkiye disinda gitmek istedigin bir ülke varmi?
Okanus: Küba ya gitmek istiyorum.
Kezman999: Kuba denilince aklima ilk olarak Che Guevara gelir.
Okanus: Üstümde su an Che Guevara’nin t-shirt’ü var.
Kezman999: Finlandiya’da genelde hava nasil?
Okanus: Yazlari günler cok uzun sürer. Kislari geceler cok sürer. Bide kislari durmadan kar yagar. Bu kis cok az yagdi ama.
Kezman999: Ilk zamanlar dil sorunu cektin mi?
Okanus: Evet. Fince ve türkce ayni dil ailesinden olmalarina ragmen birbirleriyle hic bir alakalari yok.
Kezman999: Tesekkür ederim Okan Abi cok keyifli bir sohbet oldu
Okanus: Bende tesekkür ederim, cok keyif aldim
ALi USTA
![[Resim: okanuscq2.jpg]](http://img384.imageshack.us/img384/3672/okanuscq2.jpg)

süpermiş