21-03-2008, 11:59 PM
22-03-2008, 12:33 AM
Ne olursa olsun, ofansif oynamaliyiz. Bizim icin en iyi savunma budur. Erkek gibi oynarsak yeneriz.
22-03-2008, 03:05 AM
okanus katılıyorum sana, zico kaç maçtır artık görmüş olması lazım, çift forvetle oynadığımız zaman rakipler hemen korkuyor ve baskı kuramıyor. bu sefer biz baskı kuruyoruz ve oyunun çoğu rakip yarısahasında geçiyor. top bizim kaleden ne kadar uzak olursa bizim defanslar da o kadar az hata yapar. bi takım gol yerse eğer bu sadece defans ve kalecinin suçu değildir. o golü tüm takım yemiştir. gol atma konusu da aynı şekildedir.
taktik konusuna gelecek olursak ben gökhan'ın deivid'in yerinde oynamasını ve önder'in de gökhan'ın şimdiki yerinde oynamasını öneririm, hatta hep bu şekilde de olabilir. Çünkü asıl kanat oyuncusu gökhan ve orta kesebilen bir yapısı var.
taktik konusuna gelecek olursak ben gökhan'ın deivid'in yerinde oynamasını ve önder'in de gökhan'ın şimdiki yerinde oynamasını öneririm, hatta hep bu şekilde de olabilir. Çünkü asıl kanat oyuncusu gökhan ve orta kesebilen bir yapısı var.