FenerbahceWorld Forumları

Tam Versiyon: Öneri:Üyelik Kartı
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Bu sadece bir öneridir

Nasıl olmuş aslında böyle üye kartları dağıtılabilir baskı işinde yardımcı olabilirim

Fikir guzel, hemen uygulamaya baslayabiliriz. Bu tip fikirleri hemen hayata gecirmek lazim yoksa öneri olarak kaliyorlar hep. Fenerbahceworld icin birkac urun tasarisini cok yakinda uygulamaya baslayacaktim zaten. Bu kart önerisi guzle fikir. Daha detayli göruselim bunu. Ama hep destek tam destek bizim sloganimiz degil. Bizimki: KIMSEYI TAKMAZ! :-)
kart ne işe yarayacak?
slagon değiştiriz kart ne işe yarayacak zamanla kart üyelği alanlara bazı ürünler satışı olduğunda tarafımızca idirimler uygalanabilir ileriki dönemlerde ayın üyesi secerek kadiköy maç bileti verebiliriz altarnativler çok yani
Fikir güzzel çıkarsa simdiden sipariş veriyorum Big Grin
isim:Can Akkoyun

MeTaL Yazan:
kart ne işe yarayacak?

Metalden, klasik, pesimist bir soru.Big Grin

Cevap:

Bu sene icinde bir takim urunler cikartmayi planliyorum. Bu urunleri yapacak firma hazir. Fikir hazir. Sadece benden birkac tane vector grafigi bekliyorlar. Hazir olunca yollayacagim. Turkiye'deki dagitimi siz modlar ve adminler, avrupada ise ben ve gönullu olan, yurtdisinda yasayan birileri yapar.
FENERBAHCEWORLD, Dunyanin Fenerlisi Yaninizda.
Sloganli bir de atki cikartmayi dusunuyorum.

Tum bu urunlerin satisinda kart ile indirim söz konusu olacak. Elinde bu karti tasiyan birisini görurseniz de hos bir ortak nokta olabilir.

okanus Yazan:

MeTaL Yazan:
kart ne işe yarayacak?

Metalden, klasik, pesimist bir soru.Big Grin

millet öğrensin diye sordumTongue

admin ve modlara beleş haniTongue Tongue Tongue
Arkadaşlar önemli olan prestijdir düşünsenize 3-5 sene içinde 10 binlerce world kartı sahibi ve ilerde gerçekleştirilecek bir çok projelerde üyeler yer alacak ufaktan başlanmayan hiç bir iş büyüyemez bu nedenle bunu şimdi başlatırsak inanın ki 3-5 sene sonra bunun daha iyi farkına varacaksınız bir bayern fan siteside bu şekide başlamıştı yanlış hatırlamıyorsam şu anda 35 bin üzeri fan club kart üyesi var üyelerin ödediği miktar çok komik 1 € ayda ama bunu 35 bin çarptığınızda yüklü bir para yapar tabiki bu parayı kimse cebine indirmiyor detaylı araştırmalarım oldu bu paralarla bir çok organizasyon yapıyorlar büyük çapta eğlenceler konserler düzenliyorlar oralardan elde ettikleri paralarla club icinde sportif alanlarda katkıda bulunuyorlar şu anda da club içinde yerine otutmuş bir fan clubü yani demek istediğim 1 ytl ayda kimse için çok para değildir bizlerde elimizden gelen hertürlü katkıyı sunacağız maddi manavi ne olursa ben böyle bir proje önerisinde bulundum sayın okan bey de buna dugru bir yaklaşım gösterdi bunu gerçekleştimek için hiç bir engel yok en kısa zamanda kart isteyenlerden sipariş almaya başlayacağız
ilk siparişi ben veririm Big Grin
uygulanmalı ayrıca atkı polar gibi ürünler de çok iyi olur =)

RadyoFB Yazan:
Arkadaşlar önemli olan prestijdir düşünsenize 3-5 sene içinde 10 binlerce world kartı sahibi ve ilerde gerçekleştirilecek bir çok projelerde üyeler yer alacak ufaktan başlanmayan hiç bir iş büyüyemez bu nedenle bunu şimdi başlatırsak inanın ki 3-5 sene sonra bunun daha iyi farkına varacaksınız bir bayern fan siteside bu şekide başlamıştı yanlış hatırlamıyorsam şu anda 35 bin üzeri fan club kart üyesi var üyelerin ödediği miktar çok komik 1 € ayda ama bunu 35 bin çarptığınızda yüklü bir para yapar tabiki bu parayı kimse cebine indirmiyor detaylı araştırmalarım oldu bu paralarla bir çok organizasyon yapıyorlar büyük çapta eğlenceler konserler düzenliyorlar oralardan elde ettikleri paralarla club icinde sportif alanlarda katkıda bulunuyorlar şu anda da club içinde yerine otutmuş bir fan clubü yani demek istediğim 1 ytl ayda kimse için çok para değildir bizlerde elimizden gelen hertürlü katkıyı sunacağız maddi manavi ne olursa ben böyle bir proje önerisinde bulundum sayın okan bey de buna dugru bir yaklaşım gösterdi bunu gerçekleştimek için hiç bir engel yok en kısa zamanda kart isteyenlerden sipariş almaya başlayacağız

Tekrar yaziyorum, yillardir bu islerden para kazanma olanagi olsa da, Google reklamlarini bile koymadim sayfama. Taa ki Google'in hit almak icin kacinilmaz oldugunu anlayana kadar.

Ilk baslayanlardan biri olarak, cok da firsati teptim. Para pul ile isimiz yok, eger bir gelir elde edilirse, sadece Fenerbahce icin kullanilacaktir.

güzel bir uyguluma. Kart basımı için yer biliyorum zaten maliyeti çok olmayacaktır. Kartın çıkarılması ile birlikte ürünlerin çıkacağından eminim buda sayfanın gelişimi tanıtımı açısından çok yararlı olacaktır.
bu isin reklam yönü de var. Üye sayisinda patlama yasariz.
Referans URL