Arkadaşlar 9-16 Mayıs tarihleri arasında forum üyeleri olarak istanbulda buluşuyoruz.Gelebilen bütün üyeleri bekleriz.Halı saha maçı,F1,nargile vs organizasyonlar yapılacaktır, hepsine olmasada istediğinize katılabilirsiniz.
11 Mayıs Pazar : F1
12 Mayıs Pazartesi : Halı Saha Maçı
14 Mayıs Çarşamba : Muhabbet ve Nargile
gec de olsa haberi verebildik

Unlu biri var mi toplantida yoksa gelmem.
ben varım ünlü olarak
5-16 mayıs finallerim olsada halı saha maçında arkadaşları yeteneğimden mağrum bırakmak istemem
ayrıca nargile kuru kuru gitmez yanında sıvı bişiler içmek lazım

hepsine katılmak istersem

ucak bilet paralarını ingiltere deki macın biletlerini yatırdık o heyacanı orada yaşamak icin biraz zor gibi almanyada gelebilmek

peki yer olarak nerede buluşulucak??
maçta kaleciyim 
ben varım ünlü olarak
5-16 mayıs finallerim olsada halı saha maçında arkadaşları yeteneğimden mağrum bırakmak istemem
ayrıca nargile kuru kuru gitmez yanında sıvı bişiler içmek lazım

Taam cezza geliyormus unlulerden, o zaman oldu. Bira yoksa ben de yokum. Kim surunecek sonra sahada.
peki yer olarak nerede buluşulucak??
belli olunca söyliyeceiz
inş şampiyonluk kutlamalarının olduğu haftaya denk gelecek Güzel bir vakit geçireceğiz
Bugun biletleri aldik, 9-16 mayis arasi ben ve iki yada uc Fin'li arkadas Istanbul'dayiz. Sari ve Laci t-shirtler ismarlandi. 7'ser adet yapiliyor. Sefa hemen laci formali takimi kapti. Bize de sarilar kaldi. Görusmek uzere.
Bugun biletleri aldik, 9-16 mayis arasi ben ve iki yada uc Fin'li arkadas Istanbul'dayiz. Sari ve Laci t-shirtler ismarlandi. 7'ser adet yapiliyor. Sefa hemen laci formali takimi kapti. Bize de sarilar kaldi. Görusmek uzere.
bekliyoruz karşılayalım mı havaalanında 
200 bin euronuzu alirim bu orglara katilmak icin
saka maka keske orda olabilsem size simdiden iyi eylenceler
not : okan abiye dikkat edin kendisi bos zamanlarinda nicolas anelka ve alex de souzanin hareketlerini birbir deniyo ve ögreniyo size hareket cekip tüm karizmanizi yerle bir edebilir simdiden lacivert takima aciyorum

Halı saha maçı 12 Mayıs Pazartesi günü yapılacaktır.