FenerbahceWorld Forumları

Tam Versiyon: Fc Sloga taraftarından teşekkür !
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
20 Şubat 2008 Çarşamba günü kendi sahamızda Sevilla Fc ile oynadığımız Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında bulunmuş olduğumuz Migros Kale Arkası tribününde açmış olduğumuz "Yaşasın Bağımsız Kosova - GFB" pankartına Makedonya'nın Fc Sloga takımı taraftarlarından bir teşekkür geldi. Makedonya 2. Ligi'nde 1 Mart 2008 Cumartesi günü Fc Sloga - Bellasica maçında bulunmuş oldukları tribünde "Teşekkür GFB" pankartı açan Arnavut kardeşlerimiz, açmış olduğumuz pankarttan dolayı bir de teşekkür maili yollamışlar.

Mailin Türkçe çevirisi ;

Alıntı:Merhaba arkadaşlar,

Biz Makedonya FC Sloga takımı'nın taraftar gurubundanız.Toplam 3 kez lig şampiyonu, 3 kez kupa şampiyonu olduk ve şuanda 2. ligdeyiz.Belki duymuşsunuzdur,belki de duymamışsınızdır.

Demek istediğim,biz Arnavutlar olarak tribününüzde Kosova'nın bağımsızlığını ilan etmesinin ardından açmış olduğunuz pankartı görünce gurur duyduk,sizlere minettarız.Ek olarak dünkü maçın linkini size yolluyorum.

Teşekkür pankartı;

http://www.shvercerat.com/index.php?...=859&Itemid=83

Galeri;

http://www.shvercerat.com/galeria/4622.asp

TESEKKUR GFB.
SAGOL.

[Resim: kosova_pankart.jpg]

[Resim: t_gfb1.jpg]

[Resim: t_gfb2.jpg]

-------------------------------
gencfb.org'dan alıntıdır!!
Yapilanlar cok guzel. Ancak Kosova'nin bagimsizligi konusunda biraz aykiri fikirlerim var. Hepsinden önce bu bagimsizlik ekonomik acidan ulkeyi cökertecek, yani bastan baslayacaklar. Ayni doguda pkk kanali ile kurtlerin toprak koparmaya calismasi gibi, bu da Sirplara koymustur. Ben de olsam karsi koyardim, zaten uluslararasi hukuka aykiri. Ispanya neden karsi bu bagimsizliga?
Bask bölgesine örnek olmasin diye. Biz neden karsi olmaliyiz? Doguya örnek olmasin diye..!
Iki ucu boklu deynek diye buna denir. Kosova'nin bagimsiz olmasi guzel, ama bize zarari olacak. Soykirim kötu ama, toprak konusunda Sirbistan hakli.
[Resim: t_gfb2.jpg]

Yazmadan gecemeyecegim, kahramanlar suratlarini neden sansurlemisler acaba?
onu bende anlamadım
tribünler güzel ama kosova bağımsız mı orası tartışılır
Referans URL