FenerbahceWorld Forumları

Tam Versiyon: RadyoFB açtık
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
RadyoFB yayına açtık dileğimiz tüm fenerbahçelilerin Fenerbahçe sitelerine gösterdiği ilgiyi ve yardımlaşmayı bizede göstermeleri
sesine ve diksiyonuna güvenen arakadaşlarımız varsa bize ulaşarak yayıncılık için başvuruda bulunabilirler Bay Bayan farketmez sadece yüreği Fenerbahçe aşkı ile dolu olsun yeterlidir

http://www.RadyoFB.com sizleride bekliyoruz
Biz tabi ki bir Fenerbahçe oluşumunda Katkı sağlayabilmek için elimizden geleni yaparız.Keşke bi sorsaydın bize reklam yapabilmek için.Cevabızım kesinlikle evet olurdu ama yine de sorsaydın.Hayırlı olsun.Bu konuyu açıp tüğmediysen eğer seninle konuşmak istiyorum.
yani çat diye reklam yapmak biraz garip olmuş
Bu radyo icin kullanilan script konusunda dikkatli ol. Ben foruma entegre edecektim, mp3 calmak icin falan, ancak aciklari oldugunu biliyorum. Siten o yuzden inmesin. Izin konusunda Sefa hakli. Sorsan iyi olurdu.
arakadaşlar özür dilerim reklam yapmak değil amacımız gerekirse kaldırabilirsiniz forumdan

evet fusion da bazı açıklar olduğunu biliyor açıkları kapattık bir sorun yaşamayacağımıza inanıyoruz

Tekrardan özür dilerim böyle başlık açtığım için gerekirse site yönetimi ile görüşebilirim

Saygılarımla
RadyoFB demiş kiarakadaşlar özür dilerim reklam yapmak değil amacımız gerekirse kaldırabilirsiniz forumdan

evet fusion da bazı açıklar olduğunu biliyor açıkları kapattık bir sorun yaşamayacağımıza inanıyoruz

Tekrardan özür dilerim böyle başlık açtığım için gerekirse site yönetimi ile görüşebilirim

Saygılarımla

Aramizda dayanisma her zaman istedigim birseydir. Bir mesaj atip kacan insanlar var, onlardan birisi olmadiginiz icin sorun yok. Insallah birlikte ortak birseyler de yapariz.
artik hersey güzel. Radyo bizim site'dede (fenerbahceworld) acilacak!
Referans URL