FenerbahceWorld Forumları

Tam Versiyon: Okocha bırakıyor
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
İngiltere Championship takımlarından Hull City'de oynayan Nijeryalı Jay Jay Okocha, sezon sonunda futbol kariyerine nokta koyacağını açıkladı.

Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Nijeryalı orta saha oyuncusu Jay Jay Okocha, sezon sonunda futbolu bırakmak istediğini açıkladı.

İngiltere Championship takımlarından Hull City'de oynayan 35 yaşındaki Okocha, artık futbolla ilgilenmek istemediğini belirterek "Teknik direktörlüğe geçmeyi düşünmüyorum. Artık futboldan sıkıldım. Hayatta başka şeyler de var ve benim ilgimi artık futboldışı konular çekiyor. İlgimi çeken o kadar çok şey var ki, aklıma geldikçe heyecan duyuyorum" dedi.

Bu sezon Hull City'de 18 maç forma giyen Okocha, henüz golle buluşamadı.
jayjay jayjay jayjay okochaaaa okocha okocha jayjay okocha
ben idda edebilirim ki fenerbahçedeki en teknik yabancı futbolcu jay jay okocha idi, onun gibi kaliteli bir oyuncumuz umarım bir daha olur.
Okochaaa, Okochaaaa, Jay Jay Okochaaa
Jay Jay, Jay Jay, Jay Jayyy Okochaaaa...!

Dogrusu budur. :-)
ben bu adam çoktan bıraktı sanıyordum. boltonda attığı bi golden sonra spiker so good they named him twice diyip ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu belirtmişti.
Referans URL