FenerbahceWorld Forumları

Tam Versiyon: Kalli ve Zico iyi değiller (Rıdvan Dilmen)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
NTV'de % 100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin teknik direktörleri Feldkamp ve Zico'nun yetenekli ve yaratıcı olmadıklarını söyledi.

Beşiktaş-Galatasaray derbi maçı sonrası NTV'de yayınlanan % 100 Futbol programının yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin teknik direktörlerini eleştirdi.

Galatasaray'ı çalıştıran Karl Heinz Feldkamp ile Fenerbahçe'nin Brezilyalı teknik adamı Zico'nun, iyi teknik direktörler olmadığını söyleyen, Dilmen, "Formda veya formsuz teknik direktör olmaz. Ya iyi teknik direktör olur, ya da kötü, bana göre Zico ve Feldkamp iyi değiller" dedi.

Dilmen, "Kalli'nin de Zico'nun da oynadıkları şablon belli. İkisi de her maça aynı taktikle çıkıyorlar. Beşiktaş'ta Ertuğrul Sağlam, Kasımpaşa'da Uğur Tütüneker de Kalli'nin ne yapacağını biliyordu. Hatta Leverkusen'in hocası da biliyordu. B planı yok. Hep aynı şablon ve aynı taktikle çıkıyor" diye konuştu.

Dilmen, "Zico da aynısını yapıyor. Inter'e de aynı çıkıyor, Sevilla'ya da aynı çıkıyor OFTAŞ'a da. Hakan Kutlu da Zico'nun taktiğini biliyordu. Sevilla ile OFTAŞ'a aynı taktikle çıkılmaz. Bunların taktik konuşması üç dakikayı geçmez. Yaratıcı değiller, yetenekli değiller. Yaptıkları dünyanın en kolay işi. Taktiği vereceksin kondisyoner çalıştıracak" şeklinde konuştu.
bence daum zicodan daha iyidi daum zamanında bu kadar guzel kadro yoktu olsaydı belki daha iyi yerlere gelinebilirdi ama şansızlık işte o son denizli maçını kazansaydık belki takımı hala daum çalıştırır olurdu bu benim görüşüm
ben zico yu çok seviyorum çok da başarılı buluyorum
daum zico dan 1000 beterdi.Çok şükür gitti
rıdvan
gesin
tebrik etmemiz gereken en önemli kisi aziz yıldırım.böyle mükemmel bi kadroyu bize bagısladıgı için..fenerbahcemi fenerbahce yapan zico degil.fb tvde baskanımızın yaptıgı acıklamada zicoyu tüm dünyaya ben tanıttım zicoyu ben zico yaptım demisti.bence sonuna kadar haklı
kalli kötü olabilir ama bence zico iyi bir teknikdirektör...şu sıralar fenerbahçeden gitmesi gündemde bence kalsın.....hep destek tam destek
Referans URL