FenerbahceWorld Forumları

Tam Versiyon: Mascherano resmen Liverpool'da
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Liverpool, geçen sezon kiralık olarak kadrosuna kattığı Javier Mascherano'yu, 24.3 milyon Euro bonservis ücreti karşılığında transfer etti.

Yaklaşık bir yıldır Liverpool'da kiralık olarak forma giyen Javier Mascherano, resmen 'Kırmızılar'a geçti.

Arjantinli orta saha oyuncusu, Liverpool ile 4 yıllık sözleşme imzalarken, bonservis ücreti olarak da West Ham United'a 24.3 milyon Euro ödeneceği belirtildi.

Anlaşmanın sağlanmasının ardından açıklama yapan Mascherano, "Çok ama çok mutluyum. Artık yalnızca futbola konsantre olabilirim. Baştan beri Liverpool'da kalmak istediğimi söylüyorum. İmzayı attım. Bunun kariyerimdeki en iyi ve en büyük gün olduğunu söyleyebilirim" şeklinde konuştu.

Liverpool'un Avrupa'nın en büyük takımları arasında olduğunu ve bu takımla kupalar kazanacağına inandığını anlatan Arjantinli yıldız, "Taraftarlar ve camiamız için elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum. Benim için önemli olan da bu" dedi.
Yetenekli bir ön libero.Gerektiğinde göbekte ve sağ kanatta da oynuyor.Bana göre iyi bir adam.Bonservis fiyatını biraz fantezi görüyorum.Ama şöyle bişi daha var.Eğer genç yaşta bir futbolcu iseniz ve Arjantin veya Brezilya Milli takımı forması giyiyorsanız Bonservisiniz böyle fantezi rakamlarda olur.
iyi bu adam
Westham bu ara alis verisden servet yapti. Bence de futbolcu fiyatlari cok cok abartiliyor artik. aldigi paranin degrr olarak karsiligini verecek bir adam degil bu. Iyi oyncu olabilir ama marka degil. Carlos'u dusun, millet Fenerbahce'den cok onu taniyor. Takimin tanitilmasi icin buyuk bir arti. Mesela Beckham. Hayat boyu sevmedim herifi ama, buyuk marka.
Liverpool bu sene daha iyi takım oldu Big Grin
Referans URL