FenerbahceWorld Forumları

Tam Versiyon: Erkekler gibi mücadele ettik
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Teknik Direktörümüz Zico, Galatasaray maçının ardından açıklamalar yaptı. Maçın hakemi Cüneyt Çakır'ı "kapasitesiz" ve "otoritesiz" olarak nitelendiren Zico, "Kusura bakmayım ama ben bugün sahada kararlar veren kişiyi hakem olarak görmüyorum" dedi.
Zico, "Bugün maç içerisinde büyük bir mücadele sergileyen futbolcularımı kutluyorum erkekler gibi mücadele ettiler. Bu tip maçları kaldıramayacak hakemleri bu maçlara vermesinler. Bu hakem bu maçı kaldıramayacağını baştan belli etti. Bu hakem bir futbol hakemi olduğunu unuttu. Ev sahibi takım lehine kararlar verdi. Gökhan gibi parlayan bir futbolcunun, bu tip şekilde cezalandırılmasını gördüm ve Gökhan adına üzülüyorum. Bu tip örnekleri gördükten sonra Türk Futbolu adına üzülüyorum. 40 yıldır futbolun içindeyim ilk defa benim bulunduğum takımda 14 oyuncunun 10'una sarı kart çıkıyor ve bunun yanında 3 kırmızı kart çıktığını görüyorum. Türk futbolu niye ilerlemiyor diye düşünüyorum. Kendi evinde oynayan takımların lehine kartlar çıkıyor ve Türk futbolcusu Avrupa'ya gidince böyle şeyler olmuyor ve şaşırıyor. Galatasaray'ın hakem kararlarına ihtiyacı yok. Kusura bakmayım ama ben bugün sahada kararlar veren kişiyi hakem olarak görmüyorum. Kapasitesi ve otoritesi olmayan bir insan. Tekrardan okuluna dönmesi ve bir şeyler öğrenmesi gerekiyor. Başka değinmemiz gereken konu ise bu tip kapasitesiz bir hakemi bu maça verenler. Bu insanların da okula gitmeleri gerekiyor. Burada nasıl elendiğimizi herkes gördü. Bizim takımımızın başı diktir. Önümüzdeki 2 kulvara kilitlenmeliyiz. Savaştığımız sürece başarılar bizim olacaktır" dedi.
hocam sana katılıyorum erkekler gibi TÜRK FUTBOLU BU YÜZDEN BÖYLE HAKEMLER YÜZÜNDEN İLERLEYEMEDİ ZATEN ILERLEYECEĞİNE DE İNANMIYORUM. ELİNE DÜDÜĞÜ ALIP TÜRKİYE LİGİN DE MAÇ YÖNETMEYE ÇIKAN ŞAHIS BÖYLE BİR MAÇI AVRUPA HER HANGİ BİR LİGDE YÖNETMEYE KALKSA O DÜDÜĞÜ MÜNASİP BİR YERİNE ...........!!!!!!!! TEBRİKLER CÜNEYT ÇAKIR???????
Dedimya ligte hakem yok diye.Hepsi kalitesiz Allah'ın belası insanlar.Cümle alem geçen sene Beşiktaşa da nasıl elendiğimizi biliyor.Zico %100 doğru konuşmuş herşeyi.Bursalıların beşiktaşa bi bestesi vardı sonunda Türkiyye italyan savcı istiyoruz diye bitiyordu.Artık bende Türkiyeye yabancı hakemler istiyorum!!
Asil dusundurucu olan simdi önumuzdeki maca hangi kadro ile cikacagiz?
FBTRIBUN SAYFAMA YAZILAN BIR YORUM:
Yorumlar (1)
1. Yenilince sevinmek gurur verici
Yazan bimemedBu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır , 28-02-2008 07:58
Dün Mecidiyeköy' de bir futbol maçı oynanmadı.
Hakem dahil oyuncularının hepsi sarı kırmızı olan bir komedi oynandı.
Olan oldu, bitti.
Şimdi önemli olan gs camiasının bu olaya vereceği tepkinin ne olacağı.
Bu tepki gs' nin onurunun olup olmadığını gösterecek.
İlk açıklamalara bakarak şunu açıkça söyleyebiliriz.
Henüz bu onura sahip bir gs' li göremedik.
Sahada bir sürü arsızlık olabilir. Yöneticiler ve karanlık güçler onursuz bir katliam yapmış olabilirler.
Sahada oynayan gs' li sporcuların eğer onurları olsaydı başlarını önlerine eğer sahadan çıkıp giderlerdi. Çünkü sahada olanların sporla bir ilgisi yoktu.
Ama onlarda oynanan karanlık oyunların bir parçası olduklarını oynadıkları köçekçe ile belgelediler.
Bu şekilde kaybedilen bir maçtan sonra onuru olan herkes Fenerbahçe' nin yanında olacaktır.
Onursuz olanların ne yaptıkları ise beni ilgilendirmiyor.
Onursuzluğun sevinci olmaz. Sevinenlerse zaten onursuz olduklarından dikkate almaya değmez.
Çok sevindim. Asla üzülmedim.
Bu adına futbol maçı diyemeyeceğimiz gösteri Türk futbol tarihine kara bir leke olarak geçti.
Bu gösterinin baş aktörünün gs olması ise bizim adımıza son derece sevindirici.
Ne mutlu Fenerbahçe' liyim diyene.
Hakem marifeti ile yenildik ama yüzlerimiz gülüyor.
SANSÜRLENDİ sahanın ortasına bi 6s'Li deLi koymuşLar.. her gördüğü Lacivert formaLı kişiye Kart.. SANSÜRLENDİ o top topLayıcı pezeveng'in de SANSÜRLENDİ.. tribünden top atıLsa bizden biri o topu aLmasa.. yine kart verirdi heraLde.. dün bi maç oynanmadı.. yani 6s goL atamadıkça hakem denen şahşiyetsiz bizden adam atıyor SANSÜRLENDİ.. böLe işin taaa SANSÜRLENDİ.
Referans URL