FenerbahceWorld Forumları

Tam Versiyon: Efes'te deprem.. İnanıLmaz..!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Euroleague'de yarın Partizan ile deplasmanda karşılaşacak olan Efes Pilsen'de, ABD'li Nicholas, Woods, Wright ve Hutson güvenlik gerekçesiyle Sırbistan'a gitmedi. Lacivert-beyazlı kulübün genel menajeri Engin Özerhun, "Bu 4 oyuncu bundan sonra kesinlikle Efes Pilsen forması giymeyecekler" diye konuştu.

Sırbistan'ın Partizan Igokea takımıyla yarın yapacağı maç için Belgrad'a giden Efes Pilsen'de, ABD'li 4 oyuncu Nicholas, Woods, Wright ve Hutson'un İstanbul'da kalması şok etkisi yarattı. Lacivert-beyazlı takım Partizan karşısında 8 kişiyle mücadele edecek.

Efes Pilsen Basketbol Takımı Genel Menajeri Engin Özerhun yaptığı açıklamada, ''ABD hükümeti, Sırbistan'a ABD vatandaşlarının seyahat etmesinin sakıncalı olduğunu bildirmiş. Buna saygı duyuyorum. Ama öte yandan Sırbistan hükümetinin Türk Büyükelçiliği'ne verdiği garanti var'' diye konuştu.

Sırbistan'a gitmeyen ABD'li oyuncuların bundan sonra Efes Pilsen forması giymeyeceğini ifade eden Özerhun, ''4 Nisan'a kadar yabancı oyuncu transfer hakkımız var. Bakacağız, bulabilirsek alacağız'' dedi.

Bu arada, uçaktan indikten sonra pasaport kontrolünden geçmeden oyuncular ve teknik heyete bir konuşma yapan Özerhun, durumu anlatıp gelen oyunculara teşekkür etti.

BLATT: ÖNEMLİ OLAN BURADAKİ OYUNCULAR

Efes Pilsen Antrenörü David Blatt ise, 4 ABD'li oyuncunun Belgrad'a gitmemeleriyle ilgili olarak, ''Bana göre şu an şahıslar değil, Efes Pilsen önemli. Beni ilgilendiren de buraya gelen oyuncular ve onların burada olmaları'' dedi.

Belgrad'a gitmeyen oyuncuların durumu iyi değerlendiremediğini kaydeden Blatt, ''Neler olup bittiğini anlayamadılar, garanti verildiğini kavrayamadılar. Buradaki oyuncularla kazanmaya çalışacağız. Yapmamız gereken buna konsantre olmak. Sonra neler olacağını hep birlikte göreceğiz'' diye konuştu.

POLİS KORUMASINDA OTELE GİTTİLER

Öte yandan Efes Pilsen kafilesi, Belgrad'ta havalimanında Türkiye Büyükelçiliği yetkilileri tarafından karşılandı. Kafiledekiler bagajlarını aldıktan sonra toplu bir şekilde polislerin eşliğinde kendilerini bekleyen otobüse bindi.

Kafileyi taşıyan otobüs, 4 polis minibüsü ve 1 polis otosunun eşliğinde havalimanından ayrılarak, şehrin dışında bulunan President Otel'e geldi. Otobüsün geçtiği yollarda güvenlik önlemleri alındığı, polislerin kafilenin geçtiği bölgelerde yolları kestiği gözlendi. Otele yerleşen teknik heyet ve oyuncular, odalarında dinlenmeye çekildi.
gerçekten inanıLmaz bi oLay yhaa..! okuyunca şaştım kaLdım ztn..!
Yalniz adamlar biraz da hakli.
Referans URL