FenerbahceWorld Forumları

Tam Versiyon: Hasan Doğan Federasyonuna Güveniyormusunuz?
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Hasan Doğan Kimdir?

Futbol Federasyonu'nun yeni başkanı olan Hasan Doğan, 1956 yılında Kastamonu'nun Abana ilçesinde doğdu.

İlk, orta ve lise tahsilini İstanbul'da yapan Doğan, 1979 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümünü bitirdikten sonra B1979-1980'de İngiltere'de lisan eğitimi aldı. 1981-1988 arası Koç Holding bünyesindeki Beldesan firmasında pazarlama koordinatörü olarak görev alan Doğan, 1988 yılında kurucusu olduğu Ramsey'in genel müdürlüğü görevini üstlendi.

Aysel Doğan ile evli olan ve Zeynep ile Selim adlı iki çocuğu bulunan Hasan Doğan, halen Ramsey Giy. San. Tic. A.Ş yönetim kurulu üyeliği, Gürmen Giy. San. Tic. A.Ş yönetim kurulu üyeliği, Kip-Teks Konf. İmalat Paz. San. Tic. A.Ş yönetim kurulu başkanlığı, Star Medya Yayıncılık yönetim kurulu üyeliği görevlerini yürütüyor.

Doğan, Levent Bıçakcı'nın Futbol Federasyonu başkanı olduğu dönemde federasyonda başkan vekili olarak görev almıştı. Hasan Doğan'ın bu görevleri dışında, İstanbul Sanayi Odası Meclisi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği sanayi konseyi, Boks Federasyonu yönetim kurulu üyelikleri bulunuyor.

Futbol Federasyonu Başkanı olan Doğan, bunun yanında Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi üyeliği ile Beşiktaş Kulübü kongre üyesi olarak sporun içinde yer alıyor.
bu adam beşiktaşlıysa kesin FB-8JK maçına 8jk'yi paf takımla cıkarttırırBig Grin
Guvenmiyorum, gelen gideni aratir yazmaya da elim varmiyor. Haluk denen mahluk gitti ya, gerisi önemli degil.
beziktaşlı bir adama neye dayanarak güvenebilirim ki
bakıp hep birLikte görcezz.. şu an için güveniorum ama iLerde yapıcağı işLer önemLi..!
Bugün kü maçtan sonra belli etti durumunu.Hiç bir şekilde güvenmiyorum.Bu da karaktersiz çıktı!!

ilteriserker Yazan:
beziktaşlı bir adama neye dayanarak güvenebilirim ki

sonuçta adam futbolun içinde ve bir takımı tutması kadar doğal bi şey yok. hakemler için de bu geçerli. tutacağı takımda muhtemelen 4 büyüklerden olacak bu da beşiktaşa denk gelmiş. bence bu kadar ön yargılı olmaya gerek yok.

o başkan olunca oynanan maçta cüneyt çakırı gördük bir fenerli olarak bu adama nasıl güvenmeliyim söylermisiniz
Yabanci Kontenjan konusunda verecegi karar'a göre cevabimi verecegim.
Bu adam kesinlikle güvenilmez

(Alıntı:Futbol Federasyonu Başkanı olan Doğan, bunun yanında Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi üyeliği ile Beşiktaş Kulübü kongre üyesi olarak sporun içinde yer alıyor.)

iddaa ediyorum önümüzdeki haftaki Beşiktaş maçını hepimiz bakacağız ve göreceğiz neler dönecek Bir klübün üyesi olan adam federasyon başkanı oluyor bunu anlamak mümkün değil Mali yi getirseler bu adamdan dan iyi yönetir federasyonu,,,Fenerbahçenin Fenerbahçeliden başka dostu yoktur
Adam BJK'li, tupcu zaten ayar yapmistir. Biz top oynayalim yeter, hepsini geceriz.

RadyoFB Yazan:
Mali yi getirseler bu adamdan dan iyi yönetir federasyonu,,,

Big Grin:DSmile

asla güvenmiyorum..
Referans URL