FenerbahceWorld Forumları

Tam Versiyon: 23.Hafta : Fenerbahçe 0-2 Bursaspor
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Fenerbahçe
Volkan Demirel
Yasin Çakmak

Gökcek Vederson
Can Arat
Önder Turacı
Mehmet Aurelio
Kemal Aslan
Ali Bilgin
Colin Kazım Richards
Semih Şentürk
İlhan Parlak

Volkan Babacan
Diego Lugano
Alex De Souza
Selçuk Sahin
Uğur Boral
Deivid De Souza
Mateja Kezman

Bursaspor
Renny Vicente Vega
Maxim Romaschenko
Ömer Erdoğan
İsmail Güldüren
Ömer Aysan Barış
Bekir Ozan Has
Egemen Korkmaz
Fatih Serkan Kurtuluş
Cihan Haspolatlı
Mustafa Sarp
Herve Tum

Yavuz Eraydın
Jason Vandelannoite
Yenal Tuncer
Volkan Şen
Ronald Gutierrez
Zuniga Yenez
Sinan Kaloğlu
28' Oyuna yeni dahil olan Sinan'ın kullandığı penaltı vuruşu ağlarla buluştu 0-1
maçın skoru ne olur bilmem ama bu kadar yedek ağırlıklı çıkmamak gerekirdi.
Geçen sezonun 8. haftasında Kadıköy'de Bursaspor'a 1-0 mağlup olduktan sonra, oynadığı 22'si lig, 7'si kupa ve 8'i Avrupa Kupası olmak üzere toplam 37 maçta evinde yenilgi yüzü görmeyen Fenerbahçe, yine Timsah'a boyun eğdi. Üstelik Kanarya'yı yıkan isim de aynıydı: Sinan Kaloğlu...
23.2.2008

Yedekler sahaya, aslar kenara
Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Turkcell Süper Lig’de Bursaspor ile yaptıkları maçta yedek futbolculardan oluşturduğu kadroyu sahaya sürdü. Brezilyalı teknik adam, yoğun maç trafiğinde as futbolcularını dinlendirmek için Bursaspor ile yaptıkları mücadelede yedeklerden oluşan kadroya şans tanıdı. Önümüzdeki hafta içi Fortis Türkiye Kupası çeyrek final rövanşında Galatasaray ile yapacakları önemli maçı da düşünen Zico, daha önce de ligin ilk yarısında Kadıköy’de Gaziantepspor ile yaptıkları maçta yedekleri sahaya sürmüş,
Fenerbahçe bu karşılaşmayı 2-1 kazanmıştı. Son olarak Şampiyonlar Ligi’nde 2. turda Sevilla ile yaptıkları maçtaki ilk 11’den, kaleci Volkan Demirel ve Aurelio dışında bütün oyuncuları değiştiren Brezilyalı teknik adam, savunmada Önder, Can, Yasin, Vederson, orta alanda Kazım, Kemal, Aurelio ve Ali, forvet hattında da İlhan ile Semih’e görev verdi. Sevilla maçının ilk 11’inde yer alan futbolculardan sakatlığı bulunan Roberto Carlos’un yanı sıra, sakatlığı nedeniyle tedavisi süren Deniz, maçın 18 kişilik kadrosunda yer almadı. Sevilla ilk 11’inde yer alan Lugano, Kezman, Alex, Uğur, Selçuk ve Deivid Bursaspor maçında yedek soyundu. Sakatlığı nedeniyle Fenerbahçe’nin son iki lig maçında forma giyemeyen Semih, 2 hafta sonra formasına kavuştu.

Maldonado şoku
Fenerbahçe’de, maç için ısınırken sakatlanan Maldonado’nın yerine son anda yedekler arasındaki Aurelio ilk 11’e dahil edildi. Isınırken sol alt baldırından sakatlanan Maldonado’nun yapılan ilk tedavisinin ardından oynayamayacağına karar verilirken, yedekler arasında yer alan Aurelio ilk 11’e alındı. Maldonado’nun sakatlanmasıyla, Fenerbahçe’nin Bursaspor maçı için açıklanan 18 kişilik kadrosunda bulunmayan Selçuk da ilk 18’e dahil edilerek, yedekler arasında yer buldu.

Taraftar, Serkan Cömert'i unutmadı
Taraftarlar, geçen ay paintball oynarken kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren Fenerbahçe sempatizanı Sercan Cömert’i unutmadı. Taraftarlar maraton üst tribünün ön bölümüne Sercan için astıkları iki pankartla arkadaşlarını saygı ile andı. Sercan’ın resminin yer aldığı pankartlarda "Sercan Cömert’i saygıyla anıyoruz" ve "Şampiyon Fenerbahçe’nin şampiyon taraftarı Sercan Cömert’i saygıyla anıyoruz" ifadeleri yer aldı.

Pankartlı mesaj
Fenerbahçe’nin Migros kale arkası tribününde bulunan Genç Fenerbahçeliler taraftar grubu, tribünde açtıkları pankartla kombine bilet isteğini yönetim kuruluna duyurmaya çalıştı. Bu tribünde bulunan taraftarlar "Yönetimin dikkatine!!! Migros’a kombine istiyoruz" yazılı pankart açtı.

-Bursaspor maçında, Fenerbahçe tribünlerindeki taraftar sayısı, Sevilla maçına göre oldukça azdı. Özellikle kale arkası tribünleri olmak üzere bütün tribünlerde boşluklar oluştu.
-Fenerbahçe’de yedekler arasında bulunan Alex’in ilk 11’deki yokluğunda Semih sahaya kaptan olarak çıktı.
-Bursaspor taraftarı, takımlarını önemli Fenerbahçe deplasmanında yalnız bırakmadı. Karşılaşmayı misafir seyirci tribününde binin üzerinde Bursasporlu taraftar izledi.
gereksiz bir risk ve şampiyonluğu ateşe attık hayırlı olsun
çok önemli 3 puanı kaybettik
Arkadaşlar önümüzde Galatasaray ile oynayacağımız kupa maçı var.Tabi ki riske etmemek için yedek kadro ile çıkıyoruz.Son 10 Lig maçının 9unu kazanıp 1 beraberliğimiz var.Arada böyle fire vermek doğal.Şampiyonluk falan daha gitmedi.Futblcularımız daha akıllı oynayacaklar.Son haftalara doğru puan kaybetmek daha mı iyi olurdu.Yasin'le Can'ı yerden yere vurdular.Adamlar en son ne zaman top oynadı ki.Bırakın herşey zamanla olur.Şunu görmüş olduk ki Arsenal gibi farklı 11ler çıkaramıyoruz.Çünkü bizde belirli 11 hep oynuyor.Aylar sonra farklı bir 11 oynuyor.Hepsini ara ara denemek gerekiyor.Sürekli aynı 11 değil yani.İşte Zico'nun büyük hoca olması önündeki en büyük eksisi bu.Maçta maldonado oynayacaktı,ısınırken sakatlandı oynayamadı,şansızlık.Fakat sürekli takımı nerdeyse yuhlayacak bir seyirci topluluğu olduğundan,futbolcularımızın eli ayağı birbirene dolaştı.Yine tribünlerimiz bütün maç sustular.Bir pozisyona girmeye çalışıp başarısız olunca futbolcular Allah belanızı versin gibi tepkiler de bulundu.Ses çıkarttıkları tek an bu anlarda yaşandı.Bursa taraftarı ise 1 dakika susmadı.Türkiyenin en büyük klübünün taraftarını kendi evinde resmen ezdiler.Onların bu desteği de futbolcularına yansıdı.Ağım şahım bir top oynamasalar da akıllı futbol oynadılar.Maçı kazanmasını bildiler.Aklımda o kadar çok şey var o kadar çok şey yazmak istiyorum ama neyse!!
Antu'da varolna tribun sistemini destekleyen topic, su an kapanmis. Sefa'nin yazdigi yazi sonrasi bayagi cosmustu topic. Antu polit buro gibi. Tartismak icin forum aciyor, tartismalar en zevkli haline geldiginde ise kapiyor. Konunun antudaki linki:
http://forum.antu.com/KonuOku.aspx?gID=4...09&sayfa=7

Iste o topige yazmak istedigim yazi, kapandigi icin buraya atiyorum:

Fenerbahçe diger takimlarinda yasayacagi bir sanciyi, onlardan cok önce yasiyor. Tribunde kufur ve ´taskinligi önlemek adina atilan adimlar sonrasi, bazi gereksiz yan etkiler de ortaya cikti.
Gurur duydugumuz 12. adam, hasta adam oldu. Bagirmayan, skora bakmadan destek veren seyrici ile, kavga gurultu ve kufuru engellemenin arasinda bir alaka yok. Egitim seviyesi ile kufur ve taskinligi birbirine paralel ve tek neden olarak göstermek ise, bilgisizliktir.
Ucuz bilet ile tribune yerlesip, cikarlari icin bagiranlar da gerck taraftar degildir.
Ama bunun anlami da su degil:
Bilet fiyatlarini yukselt, hayatin H'sinden habersiz burjuva cocuklari stadi doldursun ve hayatin ta kendisi olan Fenerbahçe icin girtlagini yirtarcasina bagirsin. Hem de skora bakmadan.
Hayir. Gercek taraftar stadin disinda kaldi. Onlari geri istiyoruz. 100 kusur dakika rakibi bunaltan seyriciyi geri istiyoruz. Fiyati ne olursa olsun...!
şu migrosa bi kombine gelsin o zaman migrosta ne cekirdekçiler nede tetris oynayanlar kalır adam akıllı bi tribün olur migros ve genç fenerbahçeliler o zaman cok iyi sesleri cıkar ve bu durum ortadan kalkar ama diğer tribünlerinde migrosa eşlik etmesi gerekiyor bence.
cAnFB93 demiş kişu migrosa bi kombine gelsin o zaman migrosta ne cekirdekçiler nede tetris oynayanlar kalır adam akıllı bi tribün olur migros ve genç fenerbahçeliler o zaman cok iyi sesleri cıkar ve bu durum ortadan kalkar ama diğer tribünlerinde migrosa eşlik etmesi gerekiyor bence.

migrosa kombine çıkmaz çıkartmazlar
panige gerek yok. Zico'nun hamlesi dogruydu. Her oyuncuya esit davraniyor. Herkeze kendini gösterebilme sansi taniyor. Oyuncular sanslarini degerlendiremediler.
Maç günü biz dershanede derslerle boğuşurken;
-İlteriş: Sefa gelsene oğlum bugün bursa maçına?
-Sefa:Ne işim var oğlum ya,çarşamba samiyene gideriz.
-İ:Aslında Bursa Tribününde olmak vardı.
-S:Arkadaşlar gelecek,bilet varsa gideriz.

Dershaneden çıkmışızdır.İlteriş sağ taraflara girip kaybolmuştur.Bana bir telefon.Kanka Sahaftayız gel.Gittiğim gibi en yakın arkadaşım olan TeXaS'lı Mümin'in yanına çökerim.Kanka Maça gel der
-S:Oğlum boşver yaa.
-M:Ben senle Fener maçlarına geliyorum o kadar destekliyorum,sende gel.

İşte bu lafı duyunca sefa çaresiz kalır peki der.Bilet Sefa'ya ve çevredekilere verilir.Sefa Hasan'ı arar(İlteriş aslında 2 adı var alıştım hasana Big Grin).
-S:Bursa tribünündeyim oğlum.
-İ:Bana bilet var mı?
-S:Şansına küs bitti
-İ:Neyse salla o zaman,karşı tribünden bağırırm sana

Texas'ın tam içinde maçı izleyceğimizden Kankam bana şöyle der.

-M:Oğlum biliyorum sen manyaksın.fener gol atar,yada kaçırır sen belli edersin fenerli olduğunu.
-S:Yok oğlum merak etme.
-M:Neyse hayırlısı

Sefa verdiği sözü tutar 90 dakika Bursa'dan desteğini kesmez.Hatta bazı bölümlerde demirlere cıkıp Amigoluk bile yapmıştır Tongue

Maçtan Resimler

[Resim: DSC00773.jpg]

Bursa tribününde bir fenerli,hemde kadıköy deplasmanında Big Grin

[Resim: DSC00778.jpg]

[Resim: DSC00784.jpg]
yemyeşil bursanın en büyük oğlanı Big Grin
arada kardeşlik var neyse Smile
El PaBLo demiş ki[b]Maç günü biz dershanede derslerle boğuşurken;
-İlteriş: Sefa gelsene oğlum bugün bursa maçına?
-Sefa:Ne işim var oğlum ya,çarşamba samiyene gideriz.
-İ:Aslında Bursa Tribününde olmak vardı.
-S:Arkadaşlar gelecek,bilet varsa gideriz.

Dershaneden çıkmışızdır.İlteriş sağ taraflara girip kaybolmuştur.Bana bir telefon.Kanka Sahaftayız gel.Gittiğim gibi en yakın arkadaşım olan TeXaS'lı Mümin'in yanına çökerim.Kanka Maça gel der
-S:Oğlum boşver yaa.
-M:Ben senle Fener maçlarına geliyorum o kadar destekliyorum,sende gel.

İşte bu lafı duyunca sefa çaresiz kalır peki der.Bilet Sefa'ya ve çevredekilere verilir.Sefa Hasan'ı arar(İlteriş aslında 2 adı var alıştım hasana Big Grin).
-S:Bursa tribünündeyim oğlum.
-İ:Bana bilet var mı?
-S:Şansına küs bitti
-İ:Neyse salla o zaman,karşı tribünden bağırırm sana

Texas'ın tam içinde maçı izleyceğimizden Kankam bana şöyle der.

-M:Oğlum biliyorum sen manyaksın.fener gol atar,yada kaçırır sen belli edersin fenerli olduğunu.
-S:Yok oğlum merak etme.
-M:Neyse hayırlısı

Sefa verdiği sözü tutar 90 dakika Bursa'dan desteğini kesmez.Hatta bazı bölümlerde demirlere cıkıp Amigoluk bile yapmıştır Tongue

Maçtan Resimler

[Resim: DSC00773.jpg]

Bursa tribününde bir fenerli,hemde kadıköy deplasmanında Big Grin

[Resim: DSC00778.jpg]

[Resim: DSC00784.jpg]

bugünleride mi görücektikTongue helal sefa abiBig Grin
Burda Kardeşliğin neler yaptırdığına şahit oluyoruz.Sözünü aldım Sevillayı geçersek çeyrek finalde kesinlikli Saraçoğluna gelip 90 dakika bağırcak.Olmazsa başka bir büyük maça sokacam onu tekrar
ilteriserker demiş kiyemyeşil bursanın en büyük oğlanı Big Grin

Sensin oğlan ipne.bana ilk teklifi yapan sensin.Bursa tribününe girelim diye.Delikanlı olcan olum forumda geri vites yok
El PaBLo demiş ki
ilteriserker demiş kiyemyeşil bursanın en büyük oğlanı Big Grin

Sensin oğlan ipne.bana ilk teklifi yapan sensin.Bursa tribününe girelim diye.Delikanlı olcan olum forumda geri vites yok

ankaragücü laylaylaylay Big Grin neyse güzeldi bursa tribünü ama tebrik ederim kardeşim..Tongue
Bakin hala da söyluyorum. Bursa'dan bize kardes olmaz. Bu mac sonucu ile alakali degil bu görus. Sizler hatrilamazsiniz, belki yoktunuz bile, siz belki daha babanizda idiniz. :-) Bursa'da döner bicaklari ile, otobuse atilan taslar ile coook karsilandik. Bizim arkadasimiz degil bunlar. Bu arada Sefa sag saglim oradan cimis ya helal olsun. Ben kesin yakalanirdim. Belki de sigarasinda baska birseyler vardi, tutunden baska yani..:-)
okanus demiş kiBakin hala da söyluyorum. Bursa'dan bize kardes olmaz. Bu mac sonucu ile alakali degil bu görus. Sizler hatrilamazsiniz, belki yoktunuz bile, siz belki daha babanizda idiniz. :-) Bursa'da döner bicaklari ile, otobuse atilan taslar ile coook karsilandik. Bizim arkadasimiz degil bunlar. Bu arada Sefa sag saglim oradan cimis ya helal olsun. Ben kesin yakalanirdim. Belki de sigarasinda baska birseyler vardi, tutunden baska yani..:-)

Bursa kardeş değil.Arkadaşım benim kardeşim kadar değerli.Onun hatrınaydı herşey.Sigarada da bişi yok normal Winston yani.Acayip reklam yaparım.Pallmall out Winston in.Birilerine gitmiştir buWink
El PaBLo demiş ki
okanus demiş kiBakin hala da söyluyorum. Bursa'dan bize kardes olmaz. Bu mac sonucu ile alakali degil bu görus. Sizler hatrilamazsiniz, belki yoktunuz bile, siz belki daha babanizda idiniz. :-) Bursa'da döner bicaklari ile, otobuse atilan taslar ile coook karsilandik. Bizim arkadasimiz degil bunlar. Bu arada Sefa sag saglim oradan cimis ya helal olsun. Ben kesin yakalanirdim. Belki de sigarasinda baska birseyler vardi, tutunden baska yani..:-)

Bursa kardeş değil.Arkadaşım benim kardeşim kadar değerli.Onun hatrınaydı herşey.Sigarada da bişi yok normal Winston yani.Acayip reklam yaparım.Pallmall out Winston in.Birilerine gitmiştir buWink

Galiba iddaaci arkadasa gitti Smile
Fener'in Fener'den baska dostu yoktur ve bu da benim icin bir gurur kaynagidir. Hic kimse lazim degil.
Referans URL