FenerbahceWorld Forumları

Tam Versiyon: Of! Taylor ne yaptın!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Premier League'de 27. hafta karşılaşması olan Birmingham - Arsenal mücadelesinin başında tüm futbolseverleri derinden sarsan bir olay yaşandı. Maçın henüz 3. dakikasında Birmingham defansından Martin Taylor, Arsenal'in Hırvatistanlı forveti Eduardo da Silva'ya çok sert girdi. Yerde kalan Eduardo da Silva'nın ayağının kırıldığı belirtilirken, Martin Taylor kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Sahada yer alan futbolcular ve teknik ekip Eduardo da Silva'nin yaşadığı acıyı surat ifadeleriyle yansıtırken maçı yayınlayan Sky televizyonu görüntülerin oldukça kötü ve Eduardo da Silva'nın sakatlığının çok ciddi olduğu için pozisyon ve sonrasında tekrar görüntülerine yer vermedi. Acil olarak hastahaneye kaldırılan formda genç golcünün ayağının kötü bir şekilde kırıldığı açıklandı. Hırvat golcü Arsenal'in Thierry Henry'i Barcelona'ya satmasından sonra Arsene Wenger tarafından 24 milyon avro bonservis bedeliyle takıma transfer edilmişti.

[Resim: k3f297adb171e91f498e5d0qg8.jpg]

[Resim: o9c8f7bd708e2c4bd8f6d82ti5.jpg]
bu arada maç 2-2 sonuçlandı
Birmingham - Mcfadden(2)
Arsenal - Walcott(2)
Korkunc göruntu. Simdi Arsenal'li arkadasimi arayip gecmis olsun dedim. Futbola ne zaman geri döner? Hatta dönebilir mi?
bunu yapan insan olamaz.
Hayvan herif.Taylor'un futbol hayatının bitmesini diliyorum.Futbolu,futbolcuyu katleden tiplerden nefret ediyorum.Eduardo'ya cok yazık oldu.Öyle bir kırılma şekli yok.ufff çok fena.Geçen seneki bir halı saha maçında da öküzün teki hava topunda kanbura yatıp üstünden çok dengesiz düşmeme neden olmuştu.El bileğim kırılmıştı.Önceden böyle kırılma sahnelerinden hiç etkilenmezdim ama.Şimdi her gördüğümde fena oluyorum.Allah kimseye çektirmesin
Youtube'da şuan ki en iyi görüntüsü

benimde 5.sınıfta kolum kırılmıştı yerde yatan çocuğa takılıp kolumun üstüne düşmüştüm ama neyse ki doğru kaynadıda futbol hayatıma devam edebiliyorumBig GrinCool

eduardoya g.olsun inşAllah çabuk iyileşir
cAnFB93 demiş kibenimde 5.sınıfta kolum kırılmıştı yerde yatan çocuğa takılıp kolumun üstüne düşmüştüm ama neyse ki doğru kaynadıda futbol hayatıma devam edebiliyorumBig GrinCool

Elinle nasil futbol oynuyorsun, anlatsana. Tabii eger kaleci degilsen..! Big Grin
okanus demiş ki
cAnFB93 demiş kibenimde 5.sınıfta kolum kırılmıştı yerde yatan çocuğa takılıp kolumun üstüne düşmüştüm ama neyse ki doğru kaynadıda futbol hayatıma devam edebiliyorumBig GrinCool

Elinle nasil futbol oynuyorsun, anlatsana. Tabii eger kaleci degilsen..! Big Grin

kaleciyim okan abiBig Grin
herkes anısını anlatmış bari bende anlatayımTongue ben ki bir zamanların panter kalecisiydimBig Grin okulda büyük sınıflar maç yaparken beni hep kaleci olarak alırlardı benim yaşıtım başka kimseyi almazlardı. okulda tafi(taffarel) diye ün salmıştım. tabii ben rüştü diyin bana derdim ama demezlerdiBig Grin neyse bi yaz fenerbahçe'nin futbol okuluna gideyim dedim. orda da büyükler vardı. bu ne sakallı sakallı adamlar diye tırsarkene çok sert şutları biçimsiz biçimde kurtarınca sol bilek nanayı yedi. ayrıyetten bir tatilde babamla şakalaşırkene bilek iyice ayvayı yedi. ameliyata kadar gitti. sonuç kalecilik hayatı bitti. şimdiyse saçlarım yele gibi futbolum pele gibi Tongue
Referans URL