FenerbahceWorld Forumları

Tam Versiyon: Tümer'den galibiyet golü: 1-0
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Tümer Metin, Larissa’nın Panionios’u 1-0 yendiği maçta takımının galibiyet golünü kaydetti.

Askerlik promlemi nedeniyle Yunanistan'ın Larissa ekibine transfer olan Tümer Metin, yeni takımında ilk resmi golünü attı.

Geçen hafta 1-0 kazandıkları AEK maçında ilk kez Larissa forması giyen milli oyuncu, ligin 21. haftasında oynadıkları Panionios maçında takımını galibiyete taşıdı.

Tümer Metin, Panionios'u 1-0 yendikleri maçta 86. dakikada takımın tek sayısını kaydetti. Mücadeleye yedek başlayan milli oyuncu, 56. dakikakada oyuna dahil oldu.

Ligin ikinci yarısında aldığı başarılı sonuçlarla küme düşme hattından uzaklaşan Larissa, bu galibiyetle 28 puana ulaştı.
Ya anlamadigim olay su, ne demek askerlik problemi? Tamam ben de yurt disinda yasadigim icin bedelli ve kisa askerlik yaptim. Ama olayin aciklanis sekli cok sacma. Askerlik görevi ile ilgili burokratik gerekleri yerine getirmek icin Yunanistan'da top oynayan.... Falan gibi aciklanabilinir olay. Ayrica Yunanistan'da top oynamak ayip mi? Illa bir kilif uydurmak mi gerekiyor?
Ben de o olayı anlayamıyorum.Keşke Tümer gitmeseydi.Kalitesi fazla değil ama iyi oyuncuydu.
Forum icine youtube videosu atarken:
http://www.youtube.com/watch?v=7rokSQClgUE
Yukaridaki yazis sekli yanlis, bu yazis sekli TubeGallery'de calisir ama forum icinde söyle yazmalisiniz:
7rokSQClgUE
Yani sadece = sonrasi yazili olan rakam ve harf grubu. Tabiiki youtube tagi icinde.
erken gitti bizden daha takımda kalmasını isterdim. larissa'ya çok faydalı olacaktır.

okanus Yazan:
Forum icine youtube videosu atarken:
http://www.youtube.com/watch?v=7rokSQClgUE
Yukaridaki yazis sekli yanlis, bu yazis sekli TubeGallery'de calisir ama forum icinde söyle yazmalisiniz:
7rokSQClgUE
Yani sadece = sonrasi yazili olan rakam ve harf grubu. Tabiiki youtube tagi icinde.

teşekkürlerRolleyes

zaten son yılları tümerin bırakalımda rahat rahat oynasın adam
Referans URL