FenerbahceWorld Forumları

Tam Versiyon: Sevilla maçı kaç kaç biter?
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
20 Şubat 2008 çarşamba günü oynayacağımız sevilla maçı kaç kaç biter?
Ben 1:0 dedim. Haydi hayirli olsun.
ya bu tip anketler daha tarafsız olsa daha güzel olur. şıklara göre maçı kaybetmeyecez anlaşılan. gerçi soruda da maçı kimin alacağı belirtilmemiş o da önemli. arkadaşım rüyasında 3-0 kazandığımızı gördü. oyumu ona veriyorum ben de.

MeTaL Yazan:
ya bu tip anketler daha tarafsız olsa daha güzel olur. şıklara göre maçı kaybetmeyecez anlaşılan. gerçi soruda da maçı kimin alacağı belirtilmemiş o da önemli. arkadaşım rüyasında 3-0 kazandığımızı gördü. oyumu ona veriyorum ben de.

Bak bu konuda haklisin.

1-0 olur herhalde.
Gönlümden geçen skor 2-0.
inş. kazanacaz
Ben 3-0 dedim çünkü ilk maç Kadıköy'de.Ve ayrıca rakibimiz geçen sene Süper Kupayı kazandı unutmayalım.İstanbul'da 3-0 alırız ama İspanya'da fark atacaklar.

harbifenerli-ankara Yazan:
Ben 3-0 dedim çünkü ilk maç Kadıköy'de.Ve ayrıca rakibimiz geçen sene Süper Kupayı kazandı unutmayalım.İstanbul'da 3-0 alırız ama İspanya'da fark atacaklar.

bu maçı 3 farklı kazanmamız zor ama tribünler ve futbolcular iyi olursa ilk maçı senin dediğin gibi 3-0 alabiliriz

bence de zorlu geçecektir ama ALEX'imiz bizi yine uçurur maç da 2-0 biter diye düşünüyorum
bna göre en az 2 farkLı bi sKor aLmaLıyız.. gönLümden 3-1 geçio.. ama oyum 3-0'a..
Referans URL