FenerbahceWorld Forumları

Tam Versiyon: FenerbahceWorld.com Mail Adresleri
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Artık seninadın@fenerbahceworld.com kullanıcı isimli mail adreslerine sahip olabilirsiniz.Normalde paralı olan bu mailleri ücretsiz vermekteyiz.Mail kutunuz 100MB.Bu mail adresi ile birlikte paralı mail isteyen tüm sitelere üye olabilirsiniz.Bu Mail adreslerini almak çok kolay.Bu topic'e istediğinizi belirtmeniz gerekiyor.Almak için 20 topic kotası var.İstediğinizi belirtip 20 topic açmanız gerekiyor.İşte bu kadar basit.Msn kullanırken farklı bir mail adresi kullanmanın keyfine varıcaksınız.Wink

Not: Maili almak için takılan arkadaşlar olursa,yani forumu boşlarsalar mailleri kapatılacaktır!
Sunu da ekleyeyim. Basvuru yaptiginiz anki mesaj sayinizi yazin lutfen, zira o andan itibaren atilan 20 konuya bakilacaktir. Hadi gene iyisiniz, herkes alamaz sonu fenerbahceworld.com olan maili.
isterizSmile
cok iyi sefa abi cok sağol

cAnFB93 Yazan:
cok iyi sefa abi cok sağol

bana değil okan abiye teşekkür etWink

okan abi cok tesekkür ederim
Beyler istek yaptiginiz anki mesaj adedinizi yazin buraya. Birsey degil, yeterki mutlu olsun cocuklar. :-)
millet 20 mesaj atıp, mailleri alıp mesaj atmayı bırakmak yok amaTongue

MeTaL Yazan:
millet 20 mesaj atıp, mailleri alıp mesaj atmayı bırakmak yok amaTongue

E tabii, aslinda burada senin gibi o 20 mail kotasina gerek olmayan, yillardir takilan arkadaslar var. Ama ayrim olmasin diye böyle yaptik. Anlayis ile karsilayin. Ben mail alanlarin böyle birsey yapacagina inanmiyorum. Ayrica forumu kullananlarin sayisi artarsa, burada da takilacak bir ortam kurulur. Forumun zamaninda gerilemesinin nedeni, benim bir iki kere bastan baslamam ve GFB davasi oldu. Artik böyle seyler olmayacak.

çok iyi olur sağ olun şimdiden...
güzel bi uygulama
bende istiyorum

DelPiero Yazan:
bende istiyorum

at mesajı al mail'i

bende istiyorum.. Smile
valla süper ne diyelim
Sayfa: 1 2 3
Referans URL