şimdi haber olarak bulamadım ama, az önce televizyonda seyrettim. habere göre: "efenim kayseri başkanı Fenerbahçe nin gökhana ve mehmet topuza 12 milyon euro luk teklifini reddetmiş, zaten bi rus takımı gökhan'a 7.5 milyon euro teklif etmiş, gökhan'ın kalmasını isterlermiş ama bu zaman olmuş hala kontratını yenilememişler (!)"
kayseri başkanını tebrik ediyorum. işi iyice ticarete dökmüş meaşAllah. hatta kapitalizmin dibine vurmuş. zaten gökhan'a ne mühendisler ne doktorlar 7.5 milyon euro teklif etmiş de onlar kabul etmemiş. oyuncunun değeri artınca pazarlık kızışacak tabi

gökhan iyi oyuncu, ama 7.5 milyon euro'dan fazla isteyene burdan bi hareket yapardım ama okan abi onun smileysini koymamış

neyse artık. ya ucuza kapanır ya da gökhan alınmaz. ama kolpacı olmasın insan..
Bu transfer harbiden çok uzadı =) ya olsun ya olmasın da =)
Sayın Kayserispor Başkanı, köşeye sıkışacak eğer satamazsa
sezon sonunda Tuncay gibi o da serbest kalıcak ve Gökhan'dan kuruş kazanamayacak =)
mevzunun uzatılması da anlamsız =)
kulübümüz yalanlamıyor haberleri, yalanmadığına göre de böyle bir transfer söz konusu bence
Millet kafayi yemisti, bu yabanci siniri oldugu gibi kalkmali, bes para etmeyen yerli oyuncularin götu kalkti. Tamam Turk futbolu kalkinsin ama böyle degil. Önce milli takim Fathosh'dan kurtulsun, sonra da yabanci siniri kalksin. Iste o zaman avrupaya girdik demektir (cok da lazim ya).
transfer piyasası çok yükseldi Hiç gerek yok bu kadar büyük paraların bu oyunculara verilmesinde. adam sezon sonu serbest kalacak zaten
ikisine 12 milyon euro fazla da neyse. yine de dönem bitmeden santrafor lazım. bunları son dakikaya bırakmamak lazım.
Ben simdi anliyorum neden Yabanci kontenjan'in kalkmasini istemiyorlar. Türk futbolu gelisiyormus! Iste böyle Kayserispor gibi takimlar degerli yerli oyuncularini satarak köseyi dönüyorlar. 12 milyon € alsalar gercekten gelecek 3-4 senelerini garanti altina alirlar. Maddi sorun diye birsey kalmaz.
ya bu herife ne gerek var ki. semih çatır çatır golleri atmıyor mu? daha kulübede kezman var. adam ayrılmak istemiyorum diyo. zaten sivas maçında girdi oyuna 2 tane gol attı. yine çıkacak konuşacak çok formdayım, sakatlığım geçti diyecek. şu an %60la oynuyorum diyecek. performansımın artması için daha fazla oynamam lazım diyecek. zico kezman'a daha çok forma şansı vercek. gün gelcek semih 3 maç üst üste gol (belki 2 maç bile yeterli olabilir) atamayacak ve yine kezman oynamaya başlayacak. bi de gökhan gelse hangisi oynayacak? zaten tek forvet oynuyoruz. gökhanın transferi başta semih'e yapılacak bir ayıp olur. ha getirsinler drogba'yı, schevchenko'yu anlayım o zaman.
Maldonado oynayacağı için Deivid de Ziconun oğlundan daha öte olduğu için ve 6+2 olduğu için kezman kesinlikle yedek kalacak.onun için gökhan ünal ideal fakat pahalı.kiralasalar bari adamda artık götlük yapsın kayseriye.sezon sonuda beleşe imzayı cakarlar.Mehmet Topuz'un kesinlikle alınmasından yanayım.güle güle selçuk diyebilelim

(acayip konudan konuya atlıorm haa)
ben gökhan ünalı istemiyorum ama mehmet topuz iyi olur. gerçi adam sağ açık oynuyo ve bizde de o mevkide deivid oynuyo ve senin dediğin gibi zico'nun manevi oğlu gibi bi şey olduğu için topuz forma şansı pek bulamaz.
gökhan gelmesinde mehmet gelsin bize cok işimize yarar
;)
Mehmet Topuz icin 11 milyon € teklif etmis Besiktas.
Böyle bir sacmaliktan sonra bir daha Mehmet Topuz'un bizimle adinin gecmesini istemiyorum.
mehmet yopuzun yerine maldonado geldi ya
gökhan ünal 3 milyon dan fazla etmez...
bugünkü maçtan sonra değil topuz herhangi bir kayserili oyuncuyla adımız anılmasın
bunlara para kazandırmamak lazım ilhan parlak ı alırken yeterli miktar kazandırdık yeter onlara!
bana göre bırakın 7,5 u forvet deil kendisi!