FenerbahceWorld Forumları

Tam Versiyon: Jes Høgh
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Jes Høgh (d. 7 Mayıs 1966, Aalborg) Danimarkalı futbolcu. Oynadığı mevkii defans Oynadığı kulüpler AaB, Brøndby IF, Fenerbahçe ve Chelsea.

Danimarka Millî Futbol Takımı'nda 57 kez oynadı ve 1 gol attı.
Efsane defansın sarışın savunmacısı.micheal laudrup ile fransa 98 de danimarka forması giymişti.Fenerbahçeden chelsea ye gittiğinde ilk macını izlediğimi hatırlıorum.Fakat inönü'deki 8jk maçınad yaptığı hatayıda unutamıormSad
bir 6alatasaray maçında kalemize giden topa uçup elle kurtarmış, penaltıya sebebiyet vermiş ve kırmızı kart görmüştü. işte bu tip gözü kara hareketleriyle sevdirmişti kendini.
Uche-Hogh!!!! Daha iyi bir defans ikilisi geldimi hic Fenerbahce'ye?

MeTaL Yazan:
bir 6alatasaray maçında kalemize giden topa uçup elle kurtarmış, penaltıya sebebiyet vermiş ve kırmızı kart görmüştü. işte bu tip gözü kara hareketleriyle sevdirmişti kendini.

işte o beşiktaş maçıydı

Istanbul'da Manu'ya karsi oynuyorduk. Sirf o mac icin uctum memlekete. Unlu "Hergun Daha da Fener'li...!" pankartini da acmistik. Högh orta sahayi gecetikten birkac metre sonra uzak bir sut atmak istedi, defansin götune carpan top, karsi akin oldu ve golu yedik. Numaralidan seyretmistim. Yerim muthis guzeldi. Her ne olursa olsun Högh, tandem denen sistemin Uche ile en buyuk oyuncularindan birisidir. Bu iki oyuncu yerine gelen herkes basarisiz oldu bu sistemde. Maci 0:2 kaybettik ama ardindan 0:1'lik tarihi galibiyet gelmisti.

okanus Yazan:
Högh orta sahayi gecetikten birkac metre sonra uzak bir sut atmak istedi, defansin götune carpan top, karsi akin oldu ve golu yedik.

boliç'in golünde de defansa çarpmıştı ödeşmişizBig Grin

El PaBLo Yazan:

MeTaL Yazan:

işte o beşiktaş maçıydı

evet karışıtırmışım. ama beşiktaşa gol atmışlığı var başka maçta olsunSmile

Hogh'ün yanıLmıosam R.Wien'e attığı bi goL vardı .. haLa hatırımda.. küçüktüm ama hogh o goLü attığında havaLara uçmuştum.. dün gbi hatırLıorum.. seni özLicez hogh..

DangerBaby Yazan:
Hogh'ün yanıLmıosam R.Wien'e attığı bi goL vardı .. haLa hatırımda.. küçüktüm ama hogh o goLü attığında havaLara uçmuştum.. dün gbi hatırLıorum.. seni özLicez hogh..

Kafa ile attigi gol mu? Ben de tam hatirlamiyorum. Ben senin gibi cok kucuk degildim ama, yaslilik iste.Big Grin

o zaman hatırlayalım o golü, başka gollerimizde var vidyoda
Demekki yaslanmamisiz daha, kafa golu oldugunu hatirladim. Cok sagol video icin.
Referans URL