FenerbahceWorld Forumları

Tam Versiyon: Kezman : “Basın sayesinde özel hayatım kalmadı”
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.

Oyuncumuz Mateja Kezman sabah antrenmanı sonrasında basın mensuplarına bir açıklama yaptı. Kezman Fenerbahçe Samandıra Kamp Merkezi'nde yaptığı açıklamada kendisi hakkında çıkan asılsız haberler ile ilgili olarak şunları söyledi:

"Şu anda yaptığım açıklama bu yılki son röportajım olacak. Bir buçuk yıldır buradayım ve çıkartılan asılsız haberleri göz önüne alırsak, bu konuda insanlar bana hiç saygı göstermedi. Hem kendimi hem de ailemi korumak adına böyle bir karar aldım. Çünkü çıkan haberler artık çok zalim olmaya başladı.

Uzun yıllardır Avrupa'da futbol oynuyorum. 8 yıldır farklı kulüplerin formasını giydim. Ama bu konuda Türkiye'de artık özel yaşantıma saygı duyulmadığını görüyorum. Bu konuda insanların biraz daha duyarlı olmasını istiyorum. Benim yaşadığım olayları, basının tavrını daha önce burada oynamış diğer oyuncular da yaşanmış. Ortega'da, Van Hooijdonk, Anelka ve Appiah'da olduğu gibi. Demek ki burada sorun oyuncuda değil… Sorun biraz basınla da ilgili. Buradaki basında yer aldığı gibi benim Zico ile takımla ilgili hatta Adriano ile ilgili bazı görüşlerime yer verdiler. Sırbistan'da böyle bir basın kuruluşu ve magazin dergisi yok. Bende böyle bir röportaj vermedim. Bunların hepsi sadece uydurma.

Ben her zaman elimden geleni yapmaya çalıştım. Belki iyi bir oyuncu değilim. Ama her zaman sahada elimden geleni vermeye çalıştım. Bundan sonra da aynı şekilde olacak. İnsanlar belki buna saygı duyar ya da duymaz… Belki ben istenilen golleri atamayabilirim ama sahada her zaman olduğu gibi elimden geleni göstermeye çalışacağım. Bana her zaman destek olan hocama, takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ben de onların yanındayım, sonuna kadar da mücadelemi vereceğim.

İnsanlar ve medya buraya büyük oyuncuların ve yıldızların gelmesini istiyor. Fakat geldiklerinde bir an önce geri dönmeleri için ellerinden geleni yapıyorlar. Dolayısıyla bu daha öncede yaşandı. Aynı şeyler tekrar oluyor. Bu konuda medya üzerine çok şey düşüyor. Bu oyuncuların bu kadar kolay harcanmaması gerekiyor. Oyunculara bir şekilde destek verilmesi gerekiyor. Bu oyuncular bu gibi bir davranışı hak etmiyor.

Gerçekten sayenizde özel hayatım kalmadı. Ne ailemle çıkıp bir yere gidebiliyorum ne sokakta yürüyebiliyorum. Hiçbir özel hayatım kalmadı. Bundan sonra sizinle ilişkimi kesiyorum. Benimle ilgili çıkacak haberlerin hepsi yalandır. Şu andan itibaren bunu söyleyebilirim."
Zaten profesyonel bir futbolcunun genelinde özel hayati pek olmaz. Bu tek Kezman'nin sorunu degil.
Cok agliyor Kezman, artik susup yetenegini göstersin. Yeter artik.
Kendi suçunu hep başka şeylere yüklüo çok karaktersiz bi adam bence Semih 10 kat ii bundan...
Referans URL